Vi tester: Detox deruda’! #3

0

GO Beauty har testet forskellige detox muligheder og guider dig igennem de forskellige muligheder. Uanset hvad årsagen er til, at du og din krop vælger en omgang detox, så findes der metoder, der passer til dit temperament og hverdag.

Skønhedsredaktør Camilla Bauer har testet Detox piller og Juicekur… Du kan også læse mere her hvorfor detox er godt!

4. DETOX I PILLEFORM

Vitaviva 7 days cleanse er specielt udviklet til at hjælpe tarmsystemet med at udskille ophobede affaldsstoffer. Det består af 21 poser med 12 kapsler i hver pose. Kapslerne indeholder urter, vitaminer og olier, og du skal indtage tre poser om dagen i forbindelse med dit måltid i en uge.

God til dig, hvis du sætter pris på rigtig mad

Kuren indeholder effektive og 100 procent naturlige afføringsmidler såsom psyllium husk, økologisk hørfrøolie, aloe vera og cascara sagrada, som hjælper kroppen til at opretholde den naturlige tarmflora. Under kuren spiser jeg normal kost og supplerer med kapslerne til hvert måltid tre gange dagligt. Det er nem og effektiv måde at detoxe min krop på, for det eneste jeg skal, er at huske at have de små poser på mig. Et godt råd er, at du spiser fornuftigt og undgår rødt kød, alkohol, for mange kulhydrater og andre fødevarer, kroppen har sværere ved at fordøje. Derudover anbefaler jeg, at du starter kuren i weekenden, så du har ro til at finde ud af, hvordan kroppen og maven reagerer. Du kan få mavekneb og ondt i maven – alt afhængig af hvor mange affaldsstoffer, kroppen skal udrense. Jeg mærkede hurtigt en udrensning af tarmene.

Kuren er også med til at reducere oppustethed, mavepine, hovedpine, uren hud og træthed. Du kan også vælge at tage kuren i en lidt mere light version, så vil du i stedet for syv dage strække kuren over 21 dage og indtage en pose med 12 kapsler hver dag i 21 dage.

7-day-cleance-vitaviva
7 dages Cleanse indeholder 252 kapsler og koster. 550 kr. LÆS MERE HER!

BEDØMMELSE:
Det er en super måde at få renset ud på, imens du spiser rigtig mad. Du skal dog være opmærksom på, at du render en del på toilettet og et godt råd er, at starte over weekenden, så du ved, hvordan kroppen og maven reagerer på pillerne.

5. JUICEKUR

Den flydende tre-dages juicekur fra Unplugged er for dig, der gerne vil rense ud i kroppen og nulstille og booste kroppen med vitaminer, mineraler, antioxidanter og sund energi. Når du først har besluttet dig og har fået juicen hjem, er der ikke noget, du skal tænke yderligere over. De er nummererede, og der er en følgeseddel med med beskrivelser og indhold i de forskellige juicer, så det hele er meget simpelt.

God til dig, hvis du har travlt

Kuren er en fantastisk måde at få nulstillet og starte på en frisk med en krop, der er renset helt igennem. Indtagelse af sukker eller andre dårlige vaner bliver midlertidigt lagt på hylden, så hvad enten du vil kickstarte dit vægttab eller blot få renset ud i de ophobede affaldsstoffer og tungmetaller og få mere energi, så skal du bestemt overveje en juicekur. Juicekuren består af et økologisk aloe vera shot, whey protein isolate samt seks forskellige koldpressede og mættende juicer, som du skal indtage i løbet af dagen de tre dage, kuren varer. Du drikker en juice med ca. to timers mellemrum, og så er det vigtigt, at du drikker masser af vand mellem hver juice for at undgå at få hovedpine. Så den står udelukkende på flydende kost i tre dage, hvilket jeg synes, var det sværeste. Det var egentlig ikke fordi, jeg følte mig ekstra sulten, men mere fordi jeg elsker at få tilfredsstillet alle sanser ved at spise. Jeg savnede at tygge! Det anbefales at du nedtoner dit aktivitetsniveau og ikke dyrker for hård motion.

Det skyldes, at kroppen skal bruge sin energi på udrensningsprocessen i stedet for alt muligt andet. Det giver faktisk hurtigt sig selv. Det kræver noget tilvænning, og jeg kunne godt mærke, at jeg var lidt ekstra træt specielt første og anden dag.

unplugged-juice
Tre-dages juicekur, frugt/grønt koster 1.395 kr. LÆS MERE HER OM DE FORSKELLIGE JUICEKURER!

BEDØMMELSE:
Juicekuren er nem og overskuelig i og med, at alt er forberedt for dig. Du skal dog vænne dig til ikke at indtage normal mad. Det var lidt udfordrende og til tider kedeligt ikke at kunne tygge og få stimuleret alle sanser. Men en fantastisk måde at få renset ud og smide et par kilo i en fart.

GO Beauty har også testet:

1. Detox ophold Læs om opholdet her!
2. Tarmskyldning Læs mere her og hvad tarmskyldning kan gøre for dig!
3. Detox te 
Læs mere her!
4. Detox i pilleform
5. Juicekur

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply