Vind det ultimative anti-cellulite sæt fra SARD Kopenhagen. Værdi 1.016 kr.

0

Bekæmp cellulite med produkter fra SARD Kopenhagen

Vi vil alle sammen gerne have en smuk og sund hud, og de fleste af os kæmper med cellulite i større eller mindre grad. Men der er faktisk en masse man kan gøre derhjemme foruden kost og motion. Med det helt rigtige værktøj, kan du komme ophobet affaldsstoffer i bindevævet til livs.

Du kan vinde olie og sugekop til bindevævsmassage fra SARD Kopenhagen til en samlet værdi af 508 kr.

Cellulite oil therapy er en 100% naturlig udrensende detox olie til lår, mave og baller. Olien indeholder argan olie, der virker opstrammende, kaffeolie/peberolie, som øger forbrændingen i vævet samt rosmarin og aggeekstrakt, der virker udrensende. 100 ml. 329 kr.

Sugekop str. 4 tager godt fat i vævet og cellulite på mave, balder og lår. 179 kr.

Hvad er cellulite egentlig og kan alle få det?
Cellulite er ophobning af affaldsstoffer i bindevævet, som giver en ”bulet” og uensartet hud. Cellulite kan sidde alle steder på kroppen men det ses ofte på lår, mave, balder og overarmene. Alle kan få cellulite både tykke og tynde kvinder og det kan både være genetisk, fysiologisk og kostmæssigt forårsaget, hvilket vil sige at det kan være meget svært at komme af med for nogle. Der er forskellige måder hvorpå man kan komme ophobningerne af affaldsstofferne til livs i kroppen.
Kost og for lidt motion samt stress kan medføre ophobninger af affaldsstoffer i bindevævet, et slapt væv og en dårlig blodcirkulation. En god start er en sund kost, motion, masser af vand og så bindevævsmassage med sugekopperne. Når du masserer bindevævet i dybden, så frigives og udskilles affaldsstofferne naturlig og du udskiller det via sved, blod og urin.

Sådan bruger du olien og sugekoppen fra SARD
Først masserer du olien godt inde på de områder du vil arbejde på. Herefter understøtter du behandlingen ved at bruge sugekoppen. For at opnå det mest optimale resultat masserer du 1-2 gange gange dagligt, 3-6 gange i samme retning med sugekoppen mod hjertet.
I starten kan der forekomme blå mærker og ømhed i vævet, men det er helt uskadelig og et tegn på at kroppen og vævet bliver udrenset. Bliver du øm og blå anbefales det stadig at du bliver ved med behandlingen, men fortsæt med mindre sug i koppen. Du regulerer suget i koppen ved at trykke på bolden.

Lidt om SARD Kopenhagen:

Det danske brand SARD Kopenhagen er udviklet af Charlotte Kasandra Tørnby i 2011. Charlotte er uddannet kosmetolog og kropsterapeut med mere en 20 års erfaring i skønhedsbranchen. Charlotte har en skarp holdning til ingredienser og alle produkter er baseret på 100% rene naturlige olier og ingredienser.

Tildmeld dig konkurrencen herunder. Så er du med i lodtrækningen om et anti-cellulite sæt fra Sard Kopenhagen.

Du kan læse mere om Sard Kopenhagen og se en video hvordan du bruger sugekoppen hvis du er i tvivl:
LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 1.016 kr. (Et sæt har en værdi af 508 kr.)
Antal trækninger: 2
Konkurrencen kører fra: UDLØBET

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

Comments are closed.