Vind 6x lækre hårplejeserier fra Oribe. Samlet værdi 7.170 kr.

0

Vind lækre hårprodukter fra Oribe

Vind alt hvad du behøver for et glamourøst og smukt hår. Hårplejeserien ‘Signature’ indeholder; Shampoo 250 kr., Conditioner balsam 275 kr., Moisture Masque hår kur 375 kr. samt Dry Texturizing Spray *volume og struktur’ 295 kr.

Oribe serien er opkaldt efter en af de mest indflydelsesrige frisører gennem tiden. Oribe Canales er hårstylist for celebrities som Kate Moss og Scarlett Johansen. At Karl Lagerfeld har inspireret til designet på det smukke brand, og at duften er udviklet af samme parfumeur, der skaber Tom Fords duft hører til sidegevinsterne.

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 7.170 kr.
Antal trækninger: 6 (1 hårplejeserie har en værdi á 1.195 kr.)
Konkurrencen kører fra: 29. august-5. september 2017.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

Comments are closed.