Vind vitaminer og olie fra Vitaviva. Værdi 765 kr.

0

Vind vitaminer fra Vitaviva

VITAVIVA har i mere end 17 år været synonym med høj kvalitet indenfor online salg af vitaminer og kosttilskud i Europa. Hver dag bliver vi dagligt udsat for stress og miljømæssige toxiner som skader vores helbred. VITAVIVA arbejder målrettet for at hjælpe sine kunder med at bekæmpe disse udefrakommende påvirkninger.

Nu har du muligheden for at vinde Vitavivas basis pakke, som indeholder Multivitamin Vitamax 240 samt Organic coconut oil.

Vitamax 240 som er en speciel udviklet stærk multivitamin som dækker kroppens basale behov. Indeholder naturlige antioxidanter, organiske mineraler, urter, bioflavonoider, aminosyrer og Q10.Indeholder bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok. Indeholder methylcobalamin. Værdi 476 kr.

Organic Coconut oil indeholder økologisk kokosolie som anses for værende en af de sundeste vegetabilske olier med mange sundhedsfremmende egenskaber, der bl.a. styrker immunforsvaret, fremmer vægttab og hæmmer svampeinfektioner. Kokosolie har desuden en gavnlig effekt på huden og medvirker til forebyggelse af for tidlig ældning og rynker. Værdi 289 kr.

LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 765 kr.
Antal trækninger: 1
Konkurrencen kører fra: 26. september-3. oktober 2017.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

Comments are closed.