Vind komplet sæt af hudplejeserien ‘Elixir Jeunesse’ fra Yves Rocher. Værdi 1.994 kr.

0

Vind lækker hudplejeserie fra Yves Rocher

Yves Rocher var manden bag Yves Rocher, der allerede tilbage i 1959 så sammenhængen mellem planter og kvinders skønhed. Han skabte en banebrydende skønhedspleje baseret på planter da han opfinder en ny skønhed med fuldstændig respekt for kvinden og naturen.
Yves Rocher har deres eget planterige i den lille by La Gacilly i Bretagne, hvor de i sin tid grundlagde firmaet. Her findes 55 hektar mark, hvor de, med økologiske metoder, dyrker ingredienser til deres produkter, som for eksempel morgenfrue, kornblomst og kamille.
I dag er det Yves Rochers sønnesøn Bris Rocher, der leder virksomheden og selvom verdenen er forandret og virksomheden har udviklet sig, så er visionen fortsat den samme.

Nu har du muligheden for at vinde den komplette nye anti-pollution hudplejeserie ‘Elixir Jeunesse’ fra Yves Rocher til den samlede værdi á 1.994 kr.
En reparerende serier af ansigtsprodukter der giver en frisk hud. Serien er bygget på ultrakoncentreret ekstrakt af aphloia. Aphloia busken, som vokser i Madagaskars højland, er blevet udvalgt for sine exceptionelle reparerende og beskyttende egenskaber. Den har en enestående evne til at reparere sin egen bark, og i sine blade lagrer den et naturligt molekyle, som giver den effektiv beskyttelse mod ydre angreb. Ved hjælp af en eksklusiv, innovativ og 100 % naturlig udvindingsproces har vores forskere skabt en ultrakoncentreret ekstrakt med dette aktive molekyle, og den tilfører huden al den kraft, der findes i denne plante, samtidig med at man bevarer dens integritet. Den ultrakoncentrerede ekstrakt af aphloia trænger ind og spreder sig i hudens forskellige lag for en optimal og effektiv hudpleje.

Tildmeld dig konkurrencen herunder. Så er du med i lodtrækningen om de skønne produkter fra Yves Rocher.

LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 1.994 kr.
Antal trækninger: 1
Konkurrencen kører fra: 10.-17. oktober 2017.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

Comments are closed.