3 bud på gode barberskrabere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 30. juni 2021

En god barberskraber er fundamentet for en god og skånsom barbering. GO Beauty giver dig 3 bud på gode skrabere.

Hurtig og sikker barbering

Uønsket hårvækst er et stort problem for mange kvinder, og nu hvor vi har fået den danske sommer at føle, så er der mere fokus på glatte og ny barberede områder som ben, bikinilinje og armhuler. Det kan være svært at finde den rigtige barberskraber der ikke irriterer huden unødvendigt og giver røde knopper.

Den er næsten sten sikker, du har travlt, er på vej ud af døren men skal liiiige nå at barbere dine ben. Det ender næsten altid med røde knopper, irriteret hud og små blødninger der svier rundt omkring på benene. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt forberedende tid. Sørg for at blødgøre huden med lidt vand og påfør derefter meget gerne en barberingsskum eller en mild sæbe uden parfume, for at sikre den mest sikre, tætte og glatte barbering. Når du er færdig med din barbering, så påfør gerne en fugtgivende og beroligende creme for at fuldende dit resultat. Voila nu er du klar til at vise dine ben frem i sommerkjolen.

Her får du vores 3 bud på gode skrabere:

1. Nem og fleksibe

Shafesafe Razor, 99 kr.

Razor har et ergonomisk håndtag der gør den nem og fleksibel at bruge. Bladene har en stribe med aloe vera coca butter, som giver en sikker barbering uden irritation og røde knopper efter barbering.

2. Luksuriøs barbering

Gillette Venus Divine Sensitive, 159,95 kr.

Divine Sensitive barberskraber kommer med fire blade og har et bevægeligt og afrundet hoved, der følger kurverne og gør barberingen nem. Den fugtgivende stribe med botaniske olier giver en luksuriøs barbering og kan bruges på sensitiv hud.

3. Miljøvenligt alternativ

Safety Razor fra Bambaw, 199 kr.

Safety Razor kommer i et fint design og er lavet i metal for at gøre den til et mere miljøvenligt alternativ, frem for en plastikskraber. Håndtaget er rillet, så man har et godt greb under barberingen. Sørg for at opbevare skraberen tørt efter brug.

 
TIP!
Andre alternativer til barberskraberen kunne være en voksbehandling, epilering eller laser. Find den metode der passer bedst til dig og dine behov. 
 

Find en klinik i nærheden af dig, der tilbyder voksbehandling.
KLIK HER >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.