3 skønne dufte til hjemmet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 8. oktober 2020

Forkæl dine sanser og skab lige netop den atmosfære og stemning, der passer til dig og dit humør, med en af disse skønne rum diffusere.

Skab lige netop den stemning du ønsker

Hvad enten du gerne vil rense luften derhjemme, give dine gæster en imødekommende velkomst eller blot forkæle dig selv og dine sanser, så er en rum diffuser et godt valg. De holder længe og du kan selv styre hvor kraftig duften skal være, afhængig af hvor mange pinde du tager i brug. Perfekt hvis du gerne vil friske luften op på badeværelset, skabe ro i soveværelset eller blot komme hjem til en dejlig duft der forkæler dine sanser og dit humør.

Forkæl dine sanser med disse 3 dufte


The Ritual Of Sakura Fragrance Sticks

Giver en skøn og naturlig duft til hjemmet. Den skønne duft har noter af rismælk og kirsebærblomst der giver en cremet og sød aroma. 230 ml. 205 kr. 


Clean Space Fresh Linens Liquid Diffuser

Har en naturlig og afslappenden duft der vækker en følelse af at sove længe indhyllet i blødt rent sengetøj. Kommer i en smuk genanvendelig glasvase. 177 ml. 350 kr.


Tromborg Aroma Therapy Room Diffuser #13

Opfrisker hjemmet og giver en velduft. Diffuseren har skønne noter af Verbena, Grape, Orange, Rosentræ, Mandarin og et strejf af Rosmarin og Vanilje. 200 ml. 380 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.