Nyt

3 trin til en glat og spændstig hud med Sanzi Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Huden afslører rigtig meget om os som mennesker, om vores livsstil, sovemønster, kostvaner og ikke mindst hvordan vi plejer os selv. Her får du tre trin til en smuk hud…

Vejen til en glat og spændstig hud

Man siger, at øjnene er sjælens spejl, men vidste du, at også din hud fortæller meget om dig? Huden afslører ikke bare noget om dit sovemønster og dine kostvaner, men også hvordan du generelt plejer dig selv. De fleste vil gerne opnå en silkeblød og velplejet hud med glød, og den gode nyhed er, at det faktisk er muligt. Her kan du blive klogere på, hvad du skal gøre, hvis du drømmer om en glat og spændstig hud, der stråler af sundhed og skønhed.

Sanzi Beauty er kendt for deres banebrydende bryn- og vippeserum, men nu har de taget næste skridt og lanceret tre nye hudplejeprodukter, der tager udgangspunkt i nogle af naturens egne og gode ingredienser. Serien indeholder en Soft Cleansing Foam, en Anti-aging Lifting Serum samt en Anti-aging Face Cream, der alle er spækket med antioxidanter og vitaminer, som beskytter og plejer huden både dag og nat.

Visionen for Sanzi Beauty har med alle deres produkter været, at skabe kvalitetsprodukter indenfor skønhed og hudpleje, til en pris hvor de fleste kan være med. Huden påvirkes dagligt af udefrakommende faktorer som vind, vejr og luftforurening og det er derfor vigtigt at man opretholder en ren og velplejet hud, hvis man gerne vil have en sund og smuk hud. Intet kommer af sig selv!

Opnå en øjeblikkelig opstrammende og udglattende effekt

Det er de færreste mennesker, der fra naturens side har en perfekt hud. Langt de fleste er nødt til at opretholde nogle gode hudplejerutiner, for at skabe et flot resultat og en sund hud. Heldigvis er der mange ting du selv kan gøre, for at opnå den hud du drømmer om, og med denne nye hudplejeserie er du et skridt nærmere.

De nyeste produkter fra Sanzi Beauty er deres Anti-Age hudplejeserie, der virker plejende på huden og forebygger aldringens tegn med kun tre trin. Produkterne er tilsat masser af antioxidanter, der beskytter huden mod de frie radikaler, som vi hver dag udsættes for via luftforurening. Produkterne danner en beskyttende barriere, så hudens celler beskyttes og ikke nedbrydes. Derudover er produkterne rige på peptider og vitaminer, de er ikke tilsat parfume og er fri for parabener. Fælles for produkterne er, at de kan bruges til alle hudtyper både dag og aften.

Hvad indeholder serien?

Serien indeholder tre produkter som du kan vælge at købe sammen i en pakke til 880 kr. eller du kan købe dem hvert for sig.
 

Skånsom renseskum, der beskytter din hud

Din hud bliver dagligt påvirket af vind, vejr og luftforurening, men med en skånsom og effektiv renseskum til ansigtet, kan du nemt holde huden velplejet og ren. Soft Cleansing Foam er en mild men utrolig virksom renseskum, der effektivt fjerner snavs, fedt og urenheder fra huden. Den indeholder antioxidanter, som danner et panser mod frie radikaler, der blandt andet findes i luftforurening. Ved at anvende renseskummen en til to gange dagligt opnår du en ren og sund hud, hvor hudcellerne er godt beskyttet af nærende antioxidanter såsom C-vitamin, acai, græskarkerner og rød solhat. 150 ml. 190 kr.
 

Øjeblikkelig opstrammende og udglattende effekt

Tror du, ligesom mange andre, at anti-age produkter kun henvender sig til moden hud, så tager du fejl. Forskning viser nemlig, at vi allerede i starten af 20’erne får nedbrudt vigtige hudceller, der normalt holder vores hud ung og elastisk. Derfor er det en god idé at anvende anti-age produkter langt tidligere, end de fleste regner med. Når din hud er renset med Soft Cleansing Foam er den modtagelig for at optage de plejende og fugtgivende ingredienser, du finder i Anti-Aging Lifting Serum. Ikke nok med at produktet tilfører din hud dybdegående pleje, den har også en øjeblikkelig opstrammende og udglattende effekt, samtidig med den booster opbygningen af nye celler. Serummet er udviklet til, at trænge dybt ned i huden og tilfører huden den fugt og pleje som den har brug for for at holde sig hydreret, spændstig og sund. De aktive ingredienser øger hudens spændstighed, giver glød og styrker kollagenet så huden styrkes og bliver mere fast. Den aktive ingrediens sodium hyaluronate giver huden et fugt boost så man får den perfekte ungdommelige glød og glans. 30 ml. 390 kr.
 

Synlig effekt

Det kan være svært at finde den helt rigtige ansigtscreme, der både beskytter, nærer og forebygger mod aldringens tegn. Alle drømmer om en glat og spændstig hud, men de færreste er klar over, hvad de egentlig skal gå efter. Anti-Aging Face Cream fra Sanzi Brauty har hele pakken – og lidt til. Efter du har renset din hud og anvendt Anti-Aging Lifting Serum, så er turen kommer til det det sidste produkt i hudplejeserien fra Sanzi Beauty; nemlig ansigtscremen. Den har flere gode egenskaber, som din hud vil elske. Ud over at den bevarer din hud glat og spændstig, så bekæmper den rynker og de små fine linjer i huden. Ved hjælp af B3 vitamin og peptider udglatter den de små rynker, og tilsætningen af C-vitamin genskaber kollagen og elastin fibrene i huden. Cremen er desuden tilsat en masse skønne naturlige ingredienser så som jojobaolie, acaiolie og sheasmør. 50 ml. 370 kr.

>> Læs mere og køb produkterne her <<
 

Din livsstil påvirker din hud

Når du gerne vil passe på din hud, så er der også andre ting, du skal have for øje. For at bevare en fugtig hud, der ikke tørrer ud, skal du sørge for at drikke rigeligt med vand dagligt. Desuden er det hensigtsmæssigt at spise grønt og groft. Enhver der har tømt en stor pose fedtede chips på sofaen en fredag aften ved, at det sætter sine spor i huden i form at bumser og urenheder. Desuden er søvnen en afgørende faktor, hvis du gerne vil undgå mørke rander og poser under øjnene. Søvn påvirker tilmed dit humør, helbred og spisemønster, så en god lang nattesøvn er helt sikkert et godt gratis tip til dig, som vil have en hud der vidner om et sundt liv. Vejen til en glat og spændstig hud går altså både gennem gode hudplejeprodukter og en sund livsstil.
 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.