4 forskønnende tips til julefrokosten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er ingen tvivl om at jo bedre vi har det med os selv, desto mere udstråler vi selvtillid og glæde. Med disse 4 tips kan du nemt og hurtigt blive klar til julens mange fester.

Skøn til julens fester

1. Bliv hårfri med en voksbehandling

Slip for at irritere din i forvejen tørre vinterhud på benene så ofte, ved en voksbehandling hos en professionel med en voksbehandling. Selvom mange af os gemmer de blege tørre vinter ben væk i nylonstrømper eller strømpebukser, så er det hverken særlig behagelige eller sexet for den skyld med hår stikkende ud af de tætsiddende nylonstrømper. Skal benene være helt glatte, så skal man i hvert fald have fat i sin skraber en gang om ugen og det kan både give røde knopper, sår og irriteret hud. Men hvad har du af alternativer?

Her kommer en professionel voksbehandling ind i billedet. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet holder i flere uger og for nogle helt op til 4-5 uger. Når du nu er i gang, kan du med fordel få vokset armhuler og bikinilinjen, så skal du ikke tænke mere over det i december måned.

>> Book din tid allerede i dag på en af landets klinikker <<

2. Flotte negle med Shellac

Er du også træt af dine neglelakker, hvor resultatet ikke holder særligt længe? Farven krakelerer og tørretiden er for øvrigt alt for lang… Så skal du læse med her.

Shellac er en professionel behandling, der udføres hos din lokale negletekniker eller kosmetolog. Behandlingen tager ca. 45 minutter og når behandlingen er færdig er lakken tør med det samme. Resultatet holder i ca. 2-3 uger og koster ca. 350 kr.

>> Book din tid allerede i dag på en af landets klinikker <<

3. Snyd dig brun med selvbruner

Tør og bleg hud kan få selv den smukkeste kjole til at se forfærdelig ud, men hvis man ikke lige har planer om en rejse sydpå til varme og sol, så kan det være svært at få en smuk kulør. Mange forbinder stadig selvbruner med en mærkeligt lugtende creme, der giver orange plamager, men sådan er det slet ikke længere. De moderne selvbrunerprodukter du kan købe med hjem kommer i forskellige varianter, som du helt selv kan styre om du vil bygge farven op, eller få den fine kulør mere eller mindre med det samme. Duften slipper man aldrig 100% af med, men man ænser den stort set ikke længere.

Er du nybegynder, så er denne et rigtig godt bud. Self Tanning Tinted Lotion fra Vita Liberata med guidefarve giver en smuk solbrun farve med det samme og bygger op over de næste 4-6 timer. Den økologiske selvbruner lotion er duftfri, parabenefri, parfumefri og økologisk. Guidefarven gør det nemt at se hvor man har påført. Det anbefales at man påfører cremen med en påføringshandske.

Tinted Lotion fås i medium og dark. 100 ml. 219 kr. og kan købes online her >>

>> Se hvilke klinikker, der forhandler Vita Liberata <<

4. Forførende smukke øjne

Smukke lange og fyldige vipper er med til at skabe det perfekte look med forførende og dragende øjne. DUFF Lashes er den ideelle løsning til at fuldende dit look, hvad end det er til hverdag eller fest.
Få forførende øjne med det såkaldte cat-eye-look som vipperne ‘Monroe’ giver. Vipperne giver både fylde og længde, er håndbundne øjenvipper af fineste kvalitet, som er genanvendelige 20-25 gange hvis du plejer dem rigtigt.

DUFF Lashes ‘Monroe’ koster 180 kr. og kan købes online her >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.