4 makeup tendenser, du bør kende denne sommer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gyldne nuancer, levende hud og solstrejf på kinderne står øverst på hitlisten over sommerens makeup. Tilsæt gerne masser af mascara og pangfarver på neglene for et friskt og sommerligt look.

Gyldne tider

Silke Grane, er GO Beautys makeupekspert. Silke Grane har arbejdet med beauty de sidste 20 år – både som makeupartist, skønhedsjournalist, skønhedsekspert og senest som blogger og Influencer for den lidt mere modne kvinde. beautybysilke.dk kan du følge med i Silkes hverdag og tanker, hvor hun tester produkter. 

 
1. I woke up like this

Sommerhud, der holder: Ønsker du en let, men lidt mere holdbar farvet dagcreme, så kunne den nye Dior Forever Summer Skin være noget for dig. Den er svedfast og resistent i varmen, så den ikke smelter væk. Derudover lover den en sund og naturlig glød til huden. Fås i fire nuancer og er en limited edition. Dior Forever Summer Skin. 350 kr.

 
Huden må gerne se naturlig og smuk ud på den der “I woke up like this”-måde, men de små skavanker skal dækkes. Den bedste løsning til det er de farvede dagcremer, der lader huden skinne igennem og får den til at fremstå naturligt smuk. Dagcremen skal fugte og dække uden at kunne ses på de varme sommerdage.
 

Lad huden leve: Denne lette dagcreme lover fugt i op til 24 timer grundet en særlig formel, der kan hjælpe med at holde på fugten og give glød samtidig. Makeup- og hudplejefanatikere vil elske den lette konsistens, der giver et let strejf af farve og en levende, lækker hud. L’Oréal Paris. Skin Paradise Tinted Water Cream SPF 20. 120 kr.

Ønsker du en mere let dækning af huden, så påfør din foundation med en fugtig beauty blender.

M.Cosmetics Professional Blending Sponge Classic. 70 kr.

 
2. Tone i tone

Chanel, Les BeigesEyeshadow Palette, T1. 470 kr. (fås fra 22. juli)

 
Denne sommer dominerer de gyldne og brændte nuancer i fersken, rosa, guld, beige, brun og kobber øjnene. Der er et hav af smukke paletter, som byder på de mest lækre farvesammensætninger. Så er det bare dig, der skal vælge.
 

1. Sensai, Eye Color Palette, 02. 515 kr.  2. Bobbi Brown, Nude Drama Eye Shadow Palette. 495 kr.  3. Dior Couleurs Color Games, Sprint 897. 480 kr.

 
3. Bronzing Queen

Naturlig mat: Husk at du med en solpudder skal give varme til ansigtet – ikke farve. Derfor er det også vigtigt ikke at vælge en alt for mørk bronzer. Denne fra The Body Shop er mat og kan fås i lys, medium og mørk. Coconut Bronze Matte Bronzing Powder, Medium. 125 kr.

 
Den solbrune hud er tilbage! Det betyder ikke, at du skal ødelægge din hud ved at stege i solen dagen lang. Men du må gerne snyde med selvbrunere, bronzers og highlightere i gyldne toner, der fremhæver din tan. Læg farven der, hvor solen naturligt ville have givet dig lidt kulør. Det vil sige langs hårgrænsen, ovenpå kindben og langs næseryggen.
 

1. Det rette lys: Sørg for at bløde lyset på din hud op med denne smukke palette, der giver huden en mere flatterende, blid glød. Denne trio består af en blød beige highlighter, en gylden brun bronzer og en varm ferskenfarvet blush. Kan bruges enkeltvis eller sammen. Hourglass. Ambient Lightening Palette, Dim Edit. 510 kr. hos Sephora.  2. Det bløde værktøj: Det er selvfølgelig vigtigt at have en god, blød makeupbørste til at lægge solpudderen på med. Denne tulipanformede pensel er specielt designet til formålet. Det smalle hoved gør det nemt at definere ansigtet, men kan også lave bløde skygger. Nilens Jord. Bronzer brush. 175 kr.

Gå aldrig mere end en til to toner mørkere end din egen hudtone, når du vælger en bronzer. Det giver det mest naturlige look.
 

4. Gør Bambi misundelig

Plejende og vandfast: Den nye vandfaste mascara fra Clarins hører faktisk til de mere skånsomme af slagsen. Formlen er beriget med et særligt styrkende og plejende complex, der hjælper med at bevare fugten og smidigheden i vipperne. Den giver både længde og fylde til vipperne. Clarins. Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof. 230 kr.

 
Lange, fyldige vipper – og faktisk også fyldige bryn – signalerer ungdom. Og hvem vil ikke gerne have lange, smukke Bambivipper? For at mascaraen ikke smelter væk i sommervarmen, så vælg en vandfast udgave. Da nogle vandfaste mascaraer kan være lidt hårde for vipperne, er tricket at bruge en almindelig mascara som det første lag. Derefter lægger du så den vandfaste mascara ovenpå. På den måde er vipperne lidt bedre beskyttede mod at tørre ud, og det er også lidt nemmere at fjerne mascaraen bagefter.

Bad Ass vipper: Denne mascara er den nyeste, vandfaste mascara fra Tom Ford. Børstehovedet med plastikhårene sørger for at holde vipperne flot adskilte, men giver samtidig seriøs volumen, længde og et flot svaj. Tom Ford. Bad Ass Mascara. 360 kr.

  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.