5 gode produkter til sommerferien UNDER 100 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For mange er sommerferien allerede startet og for de fleste, bliver sommerferien i år hold i Danmark. I sommerferien har man lidt ekstra tid til at forkæle sig selv, og disse 5 produkter giver muligheden for ekstra forkælelse uden at sprænge budgettet.

Når skønhed både er effektivt og økonomisk

Vi vil gerne passe og pleje det hele, men nogen gange så tillader budgettet det bare ikke. Så er det fantastisk at der findes skønne produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten selvom de holder de fordelagtige priser. Her får du vores bud på fem skønne budgetvenlige produkter:

1. Håret udtørre mere i sol og saltvand

Denne skønne og ikke mindst nemme maske fra Ikoo Infusion fylder ingenting i kufferten. Masken er perfekt til dig, der ikke kan overskue at vente på masken virker i badet. Den er nem at vikle om håret og den både reparerer, nærer og beskytter farvet hår.

 
2. Det kan ikke sige nok gange…

HUSK at rense dit ansigt inden du går i seng om aftenen. Der er skidt, snavs, makeup og nu også masser af solcreme som burde renses af inden du lægger dig i dit rene sengetøj. Er du en af dem der søger den hurtige og nemme løsning, så der disse ansigtsservietter lige noget for dig. Servietterne fra Wipe Your Face er bløde, fugtige og lige til at bruge. Nu er der ingen undskyldninger for at gå i seng med et uafrenset ansigt.
 

 
3. Et frisk pust i løbet af dagen er ekstra tiltrængt i denne varme 

La Roche-Posay Spring Water er velegnet til selv den mest sarte hud. Opfrisk huden i ansigtet i løbet af dagen f.eks. efter soleksponering, eller opfrisk huden efter du har renset den. Sprayen er også rigtig god og beroligende efter barbering. Sprayen kan både bruges på børn og voksne.
 

 
4. Altid kysseklar læber!

Fugt til læberne er meget vigtigt om sommeren, hvis man vil undgå de tørre helt ud. Denne skønne læbebalm fra Eccoking er en vegansk lip balm spækket med E-vitamin, mandel- og arganolie og andre gode ingredienser der giver fugt, fylde og har den smukkeste brune shimmer farve der giver mere glans til læberne.

 
5. Huden husker, så husk nu solcreme

Solens farlige UVA og UVB stråler er skyld i en udtørret hud og for tidlig aldring, så det er vigtigt at du påfører solcreme på hele kroppen og du skal ikke være nærig med det. Ryst din solcreme og påfør den gerne 30 minutter inden du går ud i solen. 

 
Rigtig god sommer!
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.