5 måder at få din makeup til at holde længere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det kan være de små ting der gør hele forskellen for holdbarheden på din makeup. Sådan sikrer du at din makeup holder længere.

Sådan får du din makeup til at holde længere

Man har gjort sig meget umage for, at makeuppen skal holde så godt som muligt hele dagen og aftenen, men det er bare ikke altid, at det hårde arbejde bærer frugt. Vi drikker kaffe, sveder, har hænderne i ansigtet osv. alt sammen ting der gør, at vores makeup ikke holder så længe. Heldigvis er der hjælp at hente, her får du 5 gode råd til, hvordan du kan få din makeup til at holde længere.

Forbered din hud

Det er utrolig vigtigt, at dine hudplejerutiner er i orden, hvis du gerne vil have en sund hud med det bedste grundlag for, at makeuppen både lægger sig pænere og mere naturligt, men også at den holder længere. En mild exfoliering kan give en mere ensartet hud, uden døde tørre hudceller der kan give en ujævn base.

Fugt, fugt og atter fugt

Jo mere sund og gennemfugtet din hud er, jo pænere bliver din makeup. Er din hud tør lægger makeuppen sig og ser mere ujævn og sjusket ud.

TIP! Skal du til en stor fest kan du med fordel sove med en fugtgivende maske.

Vælg den rigtige primer

En primer er et produkt du påfører din hud efter din dagcreme, men inden din foundation, for udglatte ujævnheder, minimere porer og urenheder og hjælper med, at din makeup holder længere. En primer forbereder med andre ord huden, inden du starter med at påføre din makeup. Som en bonus medvirker en primer også til, at giver en mere perfekt tekstur og overflade på huden. En primer er dog ikke bare en primer, det er vigtigt du får den rigtige primer til din hudtilstand. Du kan få primere der er både virker matterende, fugtgivende, fremmer glød og virker farvekorrigerende. Vælg den primer der passer til din hudtype, se og mærk hvordan din hud bliver pænere, og din makeup holder længere.

Peter Thomas Roth SKIN TO DIE FOR. 30 ml. 275 kr.

Mattifying Primer & Complexion Perfector er en primer, der hminimere porer, ujævnheder og fine linjer og som giver en naturlig mat finish. Et  matterende plantekompleks absorberer overflødig olie og giver huden en mat finish samtidig med at porernes størrelse og form henover tid effektivt reduceres.

Less is more

Holdbarheden på din makeup hænger bestemt ikke sammen med, hvor meget produkt du kommer på huden. Bruger du for meget produkt, kan det have den modsatte effekt.

Det sidste finish

Setting powder kaldes fikseringspudder og er makeuppens svar på en hårspray, som et sidste finish på din makeup. Du kan få setting produkter i både spray og fast form. Vælg den form der passer bedst til dig, resultatet er det samme, en makeup der bliver hvor den skal. Har du ikke prøvet det før kan det anbefales, at vælge en spray. Sprayformen er den nemmeste og man kan ikke gøre noget forkert.

MAC Cosmetics FIX+ Stay Over. 30 ml. 160 kr.

Denne setting spray hjælper med at holde på makeuppen i hele 16 timer, fyldt med fugtende ingredienser fra blandt andet agurk, ekstrakt af grønne teblade og beroligende kamomile. Den er desuden helt uden alkohol, hvilket vil sige, at den ikke bare gør makeuppen mere holdbar, men samtidigt giver masser af fugt til huden.
Perfekt til de kommende julefrokoster og fester til langt ud på natten.

Share.

About Author

Comments are closed.