5 måder til selvforskønnelse derhjemme

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nogle gange kan der bare være et brændende ønske om at pifte udseendet op, og blive forskønnet. Det er der heldigvis mange måder man kan gøre på uden, at det kræver store økonomiske udgifter og kosmetiske behandlinger. Måske har du faktisk allerede en del ting liggende derhjemme, som du med fordel kan benytte, når udseendet trænger til en make-over. Læs med her.

Pynt dig med smykker

Smykker er noget af det smukkeste man kan bære på kroppen og dét er i den grad elementer, der både ses og skaber personlighed. Hvis du normalt ikke går med smykker, så prøv dig frem. Overvej eventuelt at pynte dig med et personligt perlearmbånd i glade farver. Mon ikke også du har nogle smykker liggende, som du har arvet eller fået i gave, der aldrig bliver brugt?

Skift farverne ud på tøjet

Tøj i glade farver, kan noget helt særligt for udseendet og den enestående tøjstil. Selvom du måske er vant til at gå i neutrale farver, så prøv at tage mere pang-farvet tøj på. Du kan tro det gør en forskel for dig selv.

På med hjemmemasken

Vidste du, at du kan lave ansigtsmasker af naturlige ingredienser du med stor sikkerhed har stående ude i køkkenskabet?  Du kan lave masker af blandt andet avocado, banan, yoghurt og olivenolie. Prøv at søge på nettet og du vil finde et hav af ting du kan bruge til en rigtig hjemme-spa-dag, som din hud vil elske.

Hav det sjovt med makeuppen

Makeup kan være ganske sjovt at eksperimentere med, så er der også nogle farver du ikke normalt plejer at vove dig ud i, så er det måske nu du skal gøre det. Prøv en flot læbestift eller en ny øjenskygge for eksempel. En bemærkelsesværdig læbestift er bare så flot at kigge på.

Gør noget ved håret

Mange har tendens til at have den samme frisure igennem årene, men det kan for nogle godt blive lidt for kedeligt, dog gør de intet ved det. Der er mange fede hårtrends, der er værd at tjekke ud, så har du altid overveje kortere pandehår, page eller måske helt kort hår, så er det med at springe ud i det. Håret er enormt personligt og har rigtigt meget at sige for udseendet. Prøv at tjekke nettet ud for spændende frisurer og book den frisør tid du har tænkt over i årevis, hvis du har lyst.

Share.

About Author

Comments are closed.