6 gode ansigtsmists, der giver masser af fugt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fugt fugt og atter fugt… Sørg for at holde din hud fugtet og beskyttet i løbet af dagen. Solen, men også det tørre indeklima udtørrer huden. Solen er med til at udtørre huden, så hvis du gerne vil passe på den hud, kan en beskyttende fugtmist gøre en kæmpe forskel.

Hav altid din ansigtsmist stående på dit skrivebord på kontoret eller tag den med dig på farten i tasken, så den altid er indenfor rækkevide, når du trænger til et frisk pust…

Få GO Beautys 6 bud på gode facemist


Mario Badescu
 har netop lanceret en ny facial spray med aloe vera, kamille, lavendel og C-vitamin, som beroliger stresset hud og giver huden et frisk, fugtmættet udseende. C-vitamin beskytter mod de frie radikaler og så dufter den fantastisk af lavendel. 118 ml.100 kr. og kan købes her

Bioderma
Hydrabio Eau de soin indeholder SPF 30, der via et antioxidant skjold beskytter mod UV-stråler. Huden tilføres masser af fugt og opfrisker huden i løbet af dagen. 50 ml. 149 kr.


Ecooking
ansigtsmist opfrisker, fugter og virker opstrammende på huden. Misten har et højt indhold af E-vitamin og indeholder derudover økologisk aloe vera, økologisk agurk og er 100% vegansk. 200 ml. 169 kr.


Eau Thermal Avene
Thermalkildevand er en beroligende og plejende thermalkildevand på spray der er ideel til den sensitive hud der trænger til et fugtboost. 150 ml. 79 kr.


Beaute Pacifique
Superfruit Hydrat tilfører og binder fugt i huden. Huden bliver øjeblikkeligt opfrisket og spækket med fugt og pleje. 50 ml 179 kr.

Karmameju
Kiss er en kølende og beroligende ansigtsspray med hyaluronsyre, økologisk aloe vera og kamille der lindre og hydrere. Passer helt perfekt til den sensitive hud, da den reducerer rødme og hudirritation. 100 ml 189 kr.

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan købe det nye nummer af GO Beauty lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar