7 gode råd til en sundere og smukkere hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En sund og smuk hud kommer ikke af sig selv. Det kræver gode rutiner og vaner for at skabe en krop og hud i balance.

Disse 7 råd skal du kende for at opretholde en sund hud

1. Stay hydrated

Husk at drikke masser af vand, så du tilfører huden væske indefra. En god creme er ikke nok hvis du ikke holder dig hydreret. Forestil dig en dehydreret vindrue, den kedelige rosin er et rigtig fint billede på, hvad der sker med din hud hvis ikke den får væske nok.

2. Skønhedssøvnen

Skønhedssøvn er utrolig vigtig, hvis man gerne vil have en sund hud med glød og glans. Vi har alle sammen prøvet hvad en dårlig nattesøvn kan føre med sig. Man er træt og uoplagt, og så ser man grå og trist ud i huden. Cellerne i huden regenerere om natten, hvis ikke man får sin nattesøvn så kan cellerne og huden ikke reparere sig selv og det vil man tydeligt kunne se. Det anbefales at man får imellem 7-9 timer hver nat.

3. Kvit smøgerne

Cigaretterne giver en kedelig glød og er tilmed skyld i tidlig aldring af huden. De skadelige indholdsstoffer i cigaretter giver dårlig blodcirkulation, giver flere rynker, specielt rundt om munden, beskadiger blodkarrene, nedbryder vitaminer og så lugter man også forfærdeligt. Fugt, fugt og atter fugt.

4. Drop alkoholen

For meget alkohol er aldrig godt hverken for kroppen eller huden. Alkohol er et organisk opløsningsmiddel, der påvirker næsten alle kroppens organer og ifølge sundhedsstyrelsen er alkoholindtag relateret til omkring 60 forskellige sygdomme. Hvis du har prøvet at vågne op med tømmermænd, så taler det billede vist for sig selv. Man er dehydreret, træt og krøllet i hele ansigtet. Sundhedsstyrelsen anbefaler at man som kvinde ikke drikker mere en 14 genstande om ugen og 21 for mænd.

5. Gode hudplejerutiner er et must

Man behøver ikke at indføre en fuldstændig uoverskuelig mængde produkter som kan ruinere en, men få gode aktive produkter kan gøre en kæmpe forskel. Husk at afrense din hud HVER eneste dag. Vi bliver eksponeret for skid, snavs, bilos mm når vi bevæger os udenfor, specielt jer der bor i storbyerne. Sørg for at rense dit ansigt gerne inden du skal i seng, så ikke du tværer makeup rester, skidt og snavs rundt i hovedpuden og i ansigtet. Dette er virkelig vigtigt hvis du har uren hud, så tværer du bakterier rundt i ansigtet som kan forværre den urene hud.

Fugt, fugt og atter fugt! Hyaluron er en klassiske effektiv ingrediens som du kan kigge efter, hvis du ikke rigtig ved hvad du skal vælge. På sigt kan der ændres i dine rutiner, men det er et rigtig godt sted at starte når du skal i gang med at implementere nogle gode hudplejerutiner i din hverdag. Et godt tip er, at bestille en konsultation eller ansigtsbehandling hos din lokale kosmetolog, så kan du blive klogere på din hudtype og hudtilstand og få den rigtige vejledning til, hvilke ingredienser og sammensætninger der vil være gode til netop din hud.

6. Inner beauty

Skønhed kommer indefra så hvad du putter i munden har stor betydning for resten af din krop. Sørg for at spise en sund og varieret kost med masser gode råvarer som grønsager, bær, frugt, mandler, avocado, fisk mm. så du tilfører din krop og dermed også din hud masser af gode sunde vitaminer, mineraler og antioxidanter som medvirker til en sund hud med fin glød.

7. Husk solbeskyttelse

Solen er en af de største syndere når det kommer til for tidlig aldring for ikke at nævne solskader og hudkræft. Husk de 3 solråd skygge, solhat og solcreme. Der finde masser af dagcremer med SPF som er fantastiske i løbet af dagen, skal du ud i solen eller på ferie så er det dog ikke nok, her skal du bruge en rigtig solcreme for at få den nødvendige beskyttelse. Brug gerne SPF 40 eller 50 i ansigtet.

Huden husker – pas på dig selv!
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.