A-vitamin i hudplejen – Ja tak!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du kender sikkert allerede til A-vitamin i en række hudplejeprodukter. A-vitamin omtales også som retinol. Hvad enten du ser et hudplejeprodukt med A-vitamin eller retinol, vil vi her gøre dig klogere på de mange fordele, der er forbundet med netop denne ingrediens.

Hvad er A-vitamin godt for?

Vi får A-vitamin igennem fødevarer som æg, mælk, gulerødder, spinat og fisk. A-vitamin i den daglige kost er en nødvendighed for at opretholde et normalt syn og immunforsvar. Kroppen har brug for A-vitamin og det samme har huden, når det kommer til at opretholde en spændstig hud og ikke mindst bekæmpe pigmentering.

Niveauet af A-vitamin i vores krop falder jo ældre vi bliver, og derfor bliver det en vigtigere ingrediens jo ældre vi bliver. A-vitamin er derfor en nødvendig og meget effektiv ingrediens i dine hudplejeprodukter, når du gerne vil bekæmpe fine linjer og rynker. Derfor er det netop denne ingrediens du skal ty til, når du skal udvælge sit hjemmeplejeprodukt.

Hvad er dit udgangspunkt?

Niveauet af A-vitamin i huden falder og huden ældes helt naturligt. Vores mission er ikke at komme til at ligne en teenager igen, men derimod at ældes med ynde og være den bedste udgave af os selv.

Først og fremmeste er det vigtigt at kigger på udgangspunktet, har du f.eks. mange tørhedslinjer? For er det sagen, så kan det godt betale sig at arbejde på at få en gennemfugtet hud i balance. Er der tale om tørhedsrynker, vil man forholdsvis hurtigt kunne få dem minimeret og derefter koncentrere sig om at få det overordnede overblik.
En boostet og gennemfugtet hud vil helt automatisk synes sundere og dermed også yngre og friskere. Når huden er i balance, er det nu vi skal koncentrere os om at få indført vores små hjælpere. Her kan en aktiv serum være en rigtig god start.

Det skal du være opmærksom på, når du bruger produkter med A-vitamin

A-vitamin er en meget aktiv ingrediens, og det anbefales derfor at man starter stille og roligt ud, for ikke at irritere huden unødvendigt. Start ud med din serum eller creme hver anden dag i et par uger, og hvis ikke din hud reagerer ved at blive irriteret, kan du trappe op til at bruge dit produkt hver dag.
A-vitamin er en meget aktiv ingrediens, men også en meget skrøbelig ingrediens. Det er vigtigt at man holder sit produkt med A-vitamin uden for sollys.

Natural Retinol Serum fra Suki. 30 ml. 729 kr.

En olie-fri super anti-ageing serum med et højt koncentreret complex af vitamin A, C og E, Q10 og hyaluronsyre. Et avanceret liposome-system sørger for at bringe dette complex af aktivstoffer dybt ned i huden, hvilket effektivt reducerer fine linjer og rynker, forebygger alderstegn, øger elasticiteten og spændstigheden i huden.

Skin Vit A fra Advanced Nutrition. 60 stk. 206 kr.

Et kosttilskud med A-vitamin og D-Vitamin, der arbejder sammen for at booste cellefornyelse og reducere synligheden af fine rynker, som er velegnet til alle hudtyper. A-vitamin er et af de vigtigste næringsstoffer til huden og bidrager til hudens cellefornyelse og fremmer hudens sundhed. Kombineret med D-vitamin opnås en super cocktail, der også bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion, stærke knogler og et sundt immunsystem.

Super3 Booster fra Beauté Pacifque. 50 ml. 430 kr.

En natcreme er baseret på aktivt A-vitamin, der er udviklet til at bekæmpe aldringstegn i huden og reparere hudens struktur ved at udglatte små, fine linjer og rynker.
Det kraftigvirkende anti-age produkt er udviklet til dig med normal til kombineret hud, som ønsker at udjævne hudens overflade, reparere skader i huden, forårsaget af solens skadelige påvirkning, samt forebygge uren hud.

Share.

About Author

Comments are closed.