Om magasinet og klinikken Go Beauty i Hellerup nord for København
Dit abonnement

Som abonnent af GO Beauty modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen.

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement via [email protected]. Vi skal have din opsigelse senest 5 dage efter sidste udgivelse, der er betalt for. Er der binding på abonnementet, kan det først opsiges efter bindingens udløb. Har du opsagt og betalt forud for dit abonnement, sender vi de magasiner, der er betalt for, hvorefter abonnementet ophører. Manglende betaling eller nægtet modtagelse af dit magasin fritager dig ikke for betaling og betragtes ikke som en opsigelse.

Betaling

Vi sender dig et indbetalingskort med dit blad, som du bedes betale inden forfaldsdatoen, medmindre du allerede har betalt. Ved udebleven betaling sender vi dig en rykkerskrivelse pålagt gebyr. Velkomsttilbud bortfalder ved manglende rettidig betaling.

Ændringer af dit abonnement

Du kan foretage ændringer af dit abonnement og dine stamdata ved at sende os en mail på [email protected]. Ændringer skal ske minimum 30 dage før den foregående udgvielse af GO Beauty. Ændring af telefonnummer og mail skal ske hurtigst muligt til [email protected].

Gave

Indeholder dit velkomsttilbud en gave, sendes den sammen med abonnementets første nummer og kun ved at betalingen er registreret.

Ændringer og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte gaver og ændringer af abonnementsbetingelser. Er velkomstgaven udsolgt, forbeholder vi os ret til at sende dig et erstatningsprodukt indenfor samme varekategori og prisniveau. Vi forbeholder os retten til at godkende ordren. En ordre kan eventuelt afvises, hvis du det seneste år har misligholdt dine betalingsforpligtelser over for GO Beauty Univers ApS.
Vores tilbud gælder ikke på Færøerne, Grønland eller i udlandet. Du er velkommen til at skrive på a[email protected] og få et tilbud hvis du bor i udlandet. 

Udgivelser og evt. forsinkelser

GO Beauty magasinet udkommer 2-4 gange årligt. Skulle der ske forsinkelser eller som under Corona nedlukningeren, at en udgivelser bliver annulleret vil du som abonnent ikke modtage et magasin mindre. Men dit abonnement indeholder selvfølgelig det antal numre du har betalt for. Alle spørgsmål eller henvendelser mailes til [email protected].

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har til enhver tid ret til indsigt i og til at berigtige dine oplysninger ved at kontakte GO Beauty Univers ApS Oplysningerne anvendes til at administrere dit abonnement, bestillinger, betalinger og eventuel deltagelse i konkurrencer samt til markedsføring via post og mail og sms, i det omfang lovgivningen giver mulighed for. Ønsker du ikke disse informationer, tilbud og nye tiltag fra GO Beauty, kan du til enhver tid afmelde dette.

Kontakt

GO Beautys abonnementservice Du kan kontakte GO Beautys abonnementservice på [email protected] og der svares på alle henvendelser i tidsrummet 10-16 på hverdage. Du bedes obonplyse dit abonnementsnummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit magasin. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte GO Beautys abonnementservice. GO Beautys afgørelse kan indbringes for Center for Klageløsning. Du kan oprette en klagesag via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens side: klagonline.forbrug.dk. Hvis der ikke kan findes en løsning i samarbejde med Center for Klageløsning, har du mulighed for, at indbringe din klage for Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mail [email protected]