Nyt

Alt du skal vide om Shellac

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den langtidsholdbare lak, Shellac, er gennem de senere år blevet en mere og mere populær behandling. Men hvorfor er den egentlig blevet så populær? Og hvorfor skal du kende behandlingen, hvis ikke du allerede har stiftet bekendelse med den? Det giver vi dig svaret på lige her.

Hvad er Shellac?

Til dig der måske har hørt om Shellac, men ikke selv har prøvet behandlingen: Shellac er en professionel behandling der sikrer at du har smukke, velholdte negle som holder i helt op til 14 dage +. Med andre ord en langtidsholdbar neglelak, der gør det nemmere at have smukke negle. Den professionelle Shellac kan kun udføres hos den professionelle negletekniker eller kosmetolog, som er autoriseret CND forhandler. Den tynde og fleksible neglelak bliver hærdet i en UV-lampe, der sikrer at neglene får en stærk beskyttelse, som kan modstå ridser i lakken.

Hvordan fjerner man Shellac?

Shellac skader ikke neglene, men hvis man fjerner lakken forkert, så er det dér skaden kan ske. Det allerbedste er at få lakken fjernet hos behandleren, der ved hvordan man fjerner lakken uden at skade og slide på neglepladen. Hvis man ikke har tid, så kan man godt fjerne Shellac derhjemme hvis man følger de anvisninger man får. Så hvis du gerne vil fjerne din lak selv, så spørg din behandler eller negletekniker til råds.

Kan alle få lavet Shellac?

Som udgangspunkt ja, men har man meget nedbidte negle, kan man risikere at lakken ikke holder helt så længe, da det er svært at forsegle neglen. Har du et job hvor du bruger hænderne meget, f.eks. i vand eller i haven, kan man også risikere at det kan påvirke holdbarheden. Men derudover kan alle med sunde negle få lavet Shellac.

>> Book tid til Shellac via Danmarks største bookingportal
med over 1.000 klinikker allerede i dag <<
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.