Ansigtsbehandling giver både smukkere hud og velvære

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For nogle er en ansigtsbehandling et must og noget de prioriterer hver 4-6 uge, mens andre slet ikke ved hvordan en behandling foregår eller hvorfor man skal bruge penge på det.

En ansigtsbehandling er altid en god idé

En ansigtsbehandling er ikke kun forkælelse for huden men også for sjælen. Når du ligger dig på briksen hos en professionel kosmetolog, så giver du også din krop og sind en pause fra den travle hverdag.

Hvordan foregår en ”almindelig” ansigtsbehandlinger?

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at der ikke findes nogen ”almindelig” ansigtsbehandling. De dygtige kosmetologer skræddersyer deres behandlinger så de passer til de forskellige hudtilstande og den enkelte kundes ønsker og behov. Nogle opsøger en professionel fordi der er et reelt behov eller et ønske om at forbedre sin hud, mens andre bruger en time på briksen som ren selvforkælelse. Hvad enten du opsøger en ansigtsbehandling for det ene eller det andet formål, så vil din hud takke dig for det.

Trin-for-trin

Når du opsøger en kosmetolog er det første trin afrensning og hudanalyse, som skal give et billede af hvilken type behandling huden har behov for lige nu. Måske skal der arbejdes på akne og urenheder, pigmentering, anti-age eller kommer du måske uden de store behov foruden at blive nusset om. Herefter bliver der lavet en peeling, dybderens efter behov, maske og massage. Rækkefølge og trin er meget individuelt og vil man gerne vide mere om den enkelte behandling, så kan man læse mere om, hvad de enkelte behandlinger indebærer på klinikkernes hjemmeside.

 

>> Book en ansigtsbehandling hos en af alle landets professionelle kosmetologer på Danmarks største skønhedsportal allerede i dag <<

Professionelle teknikker

Uddannelse og professionelle teknikker er afgørende når det kommer til dybderens. Vi har alle sammen prøvet af vågne op med en lille bums eller hudorm i ansigtet og det første vi gør, er at trykke og presse for at komme den til livs. Det er den største fejl mange gør, og her kan man virkelig gøre meget skade på huden. En lille hudorm er ingenting i forhold til de skader og karsprængninger man kan lave på huden, hvis ikke man har de rigtige teknikker og redskaber. Så undgå så vidt muligt det! Opsøg en professionel når behovet opstår.

Ansigtsgymnastik

Massagen er uden tvivl den bedste del af en ansigtsbehandling. Se massagen som en ansigtsgymnastik hvor ansigtsmusklerne afslappes og stimuleres. Om der bliver brugt hænder, gua sha, tørbørstning eller en kombination, afhænger af den enkelte behandler. Fælles for dem alle er at det er fantastisk og ved kontinuerlige behandlinger, kan man virkelig se en kæmpe forskel på glød og fasthed.

Skræddersyet behandling

Hvis ikke man ved hvad man er til eller hvad huden har behov for, så kan man roligt opsøge hjælp hos en professionel. Uddybe hvilke behov du har og i fællesskab kommer I frem til hvilket forløb huden har behov for. Det er vigtigt at vide at dette behov kan skifte når huden er i balance, har hormonelle forandringer eller sågar årstiderne.
Et forløb er ikke et must. Trænger du til lidt selvforkælelse for tid til anden eller har man en økonomi, der ikke tillader at kommer hver 4-6 uge, så kan man sagtens komme efter behov.

Man kommer ikke sovende til en smuk hud

Forebyggelse frem for reparation er altid det vigtigste når det kommer til huden. En sund og ung hud kommer ikke af sig selv, men kræver tid og investering. Det er ikke nok at man kommer og får behandlinger, hvis ikke man opretholder de gode rutiner derhjemme. Man behøver ikke 10 produkter på hylden, det kan nemlig både blive en dyr men også uoverskuelig fornøjelse. Små og gode rutiner kan gøre en KÆMPE forskel.

Husk at forkæle dig selv! Vi undskylder på forhånd, man bliver afhængig…
>> Book en ansigtsbehandling hos en af alle landets professionelle kosmetologer på Danmarks største skønhedsportal allerede i dag <<
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.