Find hurtigt og nemt klinikker, der forhandler Babor nær dig…

BABOR

Det tyske hudplejemærke BABOR er grundlagt i 1956 og begyndte med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. BABOR har fra begyndelsen, ønsket at fremme individuel skønhed og perfektion og har via forskning og udvikling af deres produkter, været med til at sætte standard for professionel hudpleje som vi kender det. Drevet af denne pionerånd, udvikler de forsat præcisionsformuleringer baseret på de mest innovative aktive ingredienser, for at give det bedste udbytte for alle typer af hud. Alt dette bakkes op af førende hudspecialister og klinikker, der med deres behandlinger, kan skabe fremragende resultater og en unik luksuriøs oplevelse.

Det første BABOR-produkt fremkaldte en ny æra inden for skønhedspleje, og den legendariske HY-Öl® forbliver et must-have her fem årtier senere.

BABOR har været fuldstændig fokuseret på professionel pleje med naturlige aktive ingredienser helt fra begyndelsen. BABOR principperne har gjort dem til en førende innovatør, hvor deres passion for skønhed og forskning i nye metoder til at fremme hudpleje, har gjort dem aktuelle selv efter 55 års arbejde.

BABOR er også miljøbevidste, og anvender derfor udelukkende råstoffer fra kontrollerede økologiske landbrug baseret på vedvarende ressourcer. BABOR har været imod dyreforsøg siden virksomheden blev grundlagt i 1956 og vil naturligvis fortsætte med at nægte dyreforsøg. BABOR anvender løbende strenge kontroller og kvalitetstest, der garanterer at produkterne har en høj grad af sikkerhed og kvalitet.

BABOR har gennem årene vundet adskillige priser, både i hjemlandet og i de lande, hvor BABOR er repræsenteret i herunder også prisen for årets serie ved Danish Beauty Award 2014.

BABOR produkterne indeholder:

  • Ingen PEGer (polyethylene glycols)
  • Ingen syntetiske silikoneolier
  • Ingen hud-irriterende mineralolier
  • Ingen paraffiner og paraffinderivater
  • Ingen parabener
  • Ingen råstoffer, der stammer fra dyr.

Book dig skøn

[dxc_social icon=”facebook” size=”32″ link=”https://www.facebook.com/babordk/” margin=”2″][dxc_social icon=”instagram” size=”32″ link=”https://www.instagram.com/baborofficial/?hl=da” margin=”2″][dxc_social icon=”twitter” size=”32″ link=”https://twitter.com/BABORCosmetics” margin=”2″][dxc_social icon=”youtube” size=”32″ link=”https://www.youtube.com/user/BABORCosmetics” margin=”2″][dxc_social icon=”linkedin” size=”32″ link=”https://www.linkedin.com/company/babor-cosmetics” margin=”2″][dxc_social icon=”google” size=”32″ link=”https://plus.google.com/104700381327014565368″ margin=”2″]

Book dig skøn

Book dig skøn

ReVersive

En af BABORs største successer i de senere år er serien ReVersive, som kom i 2015. ReVersive handler ikke om at gå imod alderen, men om well-age – altså arbejder med tiden, og for hudens tilstand.

NYHEDER

PURITY CELLULAR

Babor BTX-Lift Serum med BTX Complex bekæmper aktivt rynker og linjer omkring øjnene og pandefurer. BTX peptider reducerer muskelsammentrækninger og dermed aflaster mikro-spændingerne i huden. Den har en øjeblikkelig og udjævnende effekt, så man opnår et mere afslappet ansigtsudtryk og en glattere udseende. 10 ml. 1.200 kr.

BABOR AGE ID

Babor Firming Lip Booster indeholder bl.a. Swertiamarin, der øger læbevolumen og reducerer forekomsten af fine linjer omkring munden. Giver et veldefineret læbeområde samt fyldigere og mere ungdommelige læber. Brug rulleapplikatoreren på læberne og læbekonturen både morgen og aften efter afrensning. 15 ml. 398 kr.

PURITY CELLULAR

Uren hud er desværre ikke kun forbeholdt de yngre, alle kan blive ramt og så er det godt at have Doctor Babor Purity SOS Kit ved hånden. De-Blemish Cream bekæmper begyndende urenheder og hjælper til at genoprette hudens barrierefunktion, mens De-Blemish pudderen tilsættes til brug om natten eller ved spontane udbrud. Udbrud dæmpes og huden bliver mindre modtagelig for nye urenheder. 50 ml. 729 kr.

BABOR AGE ID

BABORs hudplejeeksperter har benyttet sig af den nyeste forskning for at sikre at AGE ID produkterne ikke bare dækker mindre skønhedsfejl men også indeholder de mest effektive anti-aging ingredienser.
Mineral Powder Foundation er løs og let som pudder, men med dækkeevne som en foundation. Giver din hud en let glød og dermed en friskere udstråling. Indeholder ikke voks, parfume eller kunstige duftstoffer. 20g. 225 kr.