Banebrydende hudpleje – der virker!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det tyder på, at de sædvanlige cremer, der står på din badeværelses-
hylde, har fået sig en konkurrent. Det er ganske enkelt – miraklet findes i en kapsel.

Der sker en hel del, når vi bliver ældre – og der sker rigtigt meget med vores hud. Efter mange år i solen, er det næsten umuligt at komme ud over pigmentforandringer, og vores genetik og livsstil generelt sætter sine spor. Ujævnheder, rynker og slap hud.
Du har måske forsøgt dig med diverse cremer, men uden held. Det kan skyldes, at almindelige cremer normalt lægger sig i hudens yderste lag (epidermis), og det er ikke her, udfordringerne ligger.

Skal vi så bare finde os i det?

Nej! DermaPrime+ fra Novo Vita® er et innovativt og klinisk dokumenteret hudplejetilskud, der går ind og aktiverer hudens egen fornyelses- og foryngelsesproces inde fra de dybe hudlag (hypodermis). Denne metode virker fugtgivende, udglattende og reparerende på huden.


Her ses de forskellige hudlag; Epidermis, Dermis og Hypodermis.

Og hvad består DermaPrime+ fra Novo Vita® så af?

Det er kort fortalt en kapsel – anti-age i en kapsel. Indholdet i kapsel går ind og aktiverer hudens egen fornyelses- og foryngelses-proces inde fra de dybe hudlag.
DermaPrime+ indeholder kollagen, hyaluronsyre samt det klinisk dokumenterede antioxidantkompleks SkinAx²™, der indeholder superantioxidanten SOD – et enzym, der findes naturligt i huden og hjælper med at reparere skader i hudcellerne.
Studier viser, at et dagligt indtag af SkinAx²™ bidrager til at reducere forskellige skader i huden, heriblandt solskader og pigment-forandringer, mindske rødme/rosacea og forbedre hudens elasticitet og fasthed.
DermaPrime+ er til alle, der ønsker at forebygge eller mindske ujævnheder og/eller rynker i hudstrukturen, og anbefales til folk over 25 år. For at opnå den optimale effekt af DermaPrime+ anbefales det at indtage 1-2 kapsler hver dag i 8 uger.


Er du over 25 år? Styrk din hud optimalt med DermaPrime+. 549 kr. for 90 kapsler.
DermaPrime+ kan købes hos Helsemin og hos udvalgte kosmetologer.

Fås også online >>
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar