Nyt

Barry’s Bootcamp åbner i København

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du kender måske træningskonceptet Barry’s Bootcamp, der er kendt for deres højintensive intervaltræning i det røde lys. Nu åbner de i Danmark.

Du bliver presset helt til grænsen

Når det røde lys er tændt er der sved på panden og stemning er i top. Barry’s Bootcamp slår endelig dørene op for deres første lokation i Danmark – og helt nøjagtigt på Cristian IX’s Gade i hjertet af København. Fitnesskonceptet er allerede kendt i udlandet, og nu er tiden kommet til at danskerne får mulighed for, at prøve den attraktive og eksklusive træningsform.

“Barry’s Bootcamp kendt som “The Best Workout in The World” er et af verdens stærkeste varemærker indenfor fitness og findes i metropoler som New York, Singapore, Sydney, Paris og London”.

 
Forbrænd op til 1.000 kcal på 60 minutter. Det siger næsten det hele, der er tale om en seriøs træning, der kan få selv de største træningsentusiaster på overarbejde. Kort fortalt, så træner man i grupper af max. 40 personer på skemalagte tider.

 
Træningen foregår i det røde lys til nøje udvalgt musik, med vekslende muskelfokus for at sikre, at kroppen får en afbalanceret træning og ordentligt med tid til at restituere. Man benytter løbebånd, håndvægte og egen kropsvægt, så man både får pulsen op og opbygger muskelmasse.

Priser:

Du betaler per gang og betaler altså kun for det du bruger. Prisen for en træningstime er 160 kr. Priser bliver lavere jo flere klip du køber.

Foruden træningen rummer Barry’s Bootcamp også en retailafdeling hvor de forhandler eget træningstøj samt et loungeareal med tilhørende Fuel Bar, hvor der laves smoothies.

>> Læs meget mere om konceptet HER <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.