Beskyt dig mod det blå lys

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skønhedsbranchen er i konstant udvikling, og du skal være opmærksom hvis du vil være med på de nyeste trends. En af de nye tendenser indenfor hudpleje er…

GO Beauty ser blåt

Vi bliver dagligt udsat for det blå lys fra vores mobiltelefoner, fjernsyn og computere, og hvad mange ikke ved er, at det blå lys virker både udtørrende og kan lede til en tidlig aldring af huden. Det har gjort at mange af de store brands fokuserer på, at implementere filtre i nogle af deres produkter, så du er beskyttet mod de udtørrende stråler, der kommer fra det blå lys.
Forskning har vist at det blå lys faktisk trænger dybere ned i huden end UVB stråler. At det blå lys har en skadelig effekt på huden er som sådan ikke noget helt nyt, men det er nyt brands som Murad, bareMinerals, Anne Marie Börlind og Dermalogica har udviklet og lanceret cremer, der fugter og beskytter mod de skader det kan medføre på huden.

Ifølge Howard Murad, der er specialiseret hudlæge og manden bag hudplejeprodukterne Murad, så er det faktisk lige så skadeligt for huden at sidde fire arbejdsdage på otte timer foran sin computerskærm som det er, at sidde 20 minutter i solen midt på dagen uden solcreme.

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar