Blå- og lilla shampoo, hvad er forskellen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Silver, blå og lilla shampoo kan rette op på misfarvninger som orange, røde og gullige toner, men ved du hvornår man skal bruge hvad? GO Beauty anbefaler…

Kend forskellen på blå- og lilla shampoo

Har du fået lysnet håret og endt med et for varmt, orange eller gulligt resultat er du helt sikkert stødt på eller fået anbefalet en blå eller lilla shampoo, men hvad er egentlig forskellen?
Har du lyst hår, gråt hår eller får du lysnet håret med striber, kan det gøre en kæmpe forskel for det endelige resultat, hvis du implementerer en shampoo med farvepigmenter i dine hårplejerutiner.

Du kan neutralisere gule toner i håret med en lilla shampoo. Her ses resultatet efter fire hårvaske over en periode på 14 dage.

Silver shampoo og lilla shampoo er det samme og fås som både shampoo og conditioner. Man bruger en lilla shampoo hvis man gerne vil neutralisere de gule toner i håret og fremhæve de mere kolde toner. En lilla shampoo fungerer som et rensende produkt, og det er udviklet til at bruges give håret nyt liv og mindske de varme pigmenter man ofte får imellem sine farvebehandlinger hos frisøren. Uanset om du er farvet lyshåret hos frisøren eller om du er født med lyst hår, så kan håret med tiden få et gulligt eller varmt skær når det udsættes for solens skadelige UV-stråler, kalkholdigt vand som mange husstande har og andre udefrakommende faktorer som f.eks. luftforurening.

Skal du bruge en silver/lilla shampoo kan vi anbefale:

Man bruger derimod en blå shampoo hvis man gerne vil neutralisere de mere orange og brøde toner i håret. En blå shampoo er udviklet til brunetter. Farven blå ophæver de røde og orange pigmenter og bruges derfor til at fjerne uønsket skær hos brunetterne.

Skal du bruge en blå shampoo kan vi anbefale:

Hvor ofte skal man bruge en shampoo med farvepigmenter?

Behovet for en blå- eller lilla shampoo kan variere, men det anbefales at man bruger den 1-2 gange om ugen. Den kan også bruges som en slags kurforløb indtil du opnår det ønskede resultat. Hvis du oplever at få et lilla skær i håret efter brug, har du måske ladet produktet sidde i håret lidt for længe. Forkort tiden hvor shampoo’en sidder i håret eller skrue ned for hyppigheden af brugen, så du igen får neutraliseret farven og opnår det ønskede resultat.

TIP! Et farvet hår har ekstra brug for fugt og pleje. Det kan derfor godt betale sig at købe noget ordentligt, så du får den nødvendige pleje.

 
Denne artikel indeholder reklamelinks

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.