Bliv yogalærer i Costa Rica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drømmer du om at fordybe dig i yoga, blive klogere på dig selv og din krop og rejse til Costa Rica? Så kunne en yogalærer uddannelse være noget for dig.

Yoga for krop og sjæl

Der findes flere danske udbydere, der tilbyder forskellige uddannelser både herhjemme og i udland. Du kan også vælge at rejse på egen hånd, tage en måned ud af kalenderen, blive klogere på dig selv, komme ud af din comfort zone og komme hjem med et yogalærer certifikat.
GO Beautys skønhedsredaktør valgte for nogle år tilbage, at tage en måned ud af kalenderen og rejse til Costa Rica i Mellemamerika; “Det var ikke med det formål at skulle undervise i yoga, men for at udfordre mig selv og fordybe mig i yogaen. Efter lang tids research faldt valget på Amanaya Yoga and Health Retreat Center i en lille strandby, der hedder Montezuma.”

Anamaya Resort ligger på en bjergskråning med udsigt over Nicoya bugten.

En helhedsoplevelse for krop og sjæl

Anamaya er et fantastisk resort i Montezuma blot 25 minutter fra Santa Teresa, hvor du ikke skal tænke på andet end dig selv. Costa Rica er kendt for sin fantastiske natur såvel som dyrelivet. Maden bliver tilberedt til alle måltider af private kokke, der disker op med den ene lækre organiske ret efter den anden. Programmet er sat sammen for dig og både personale og yogalærer er top professionelle. Når du vælger at tage en yogauddannelse hos Anamaya, er der tale om en helhedsoplevelse og ikke bare et certifikat, der skal overstås. Stedet er magisk og naturen er uspoleret. Du vågner til aberne, som brøler – men ellers er der bare ro.

Alle måltiderne er organiske og vegetariske og tilberedes af en resortets private kok.

Detox din krop og dit sind

Programmet er fastlagt og kan variere fra yogalærer til yogalærer, men du starter ud med en blid yogapraksis efterfulgt af morgenmad. De to smukke yoga dæk giver de mest vidunderlige rammer med en helt fantastisk udsigt. De mange timers yoga i løbet af dagen, din frie praksis hvor du fordyber dig i dine bøger og det du har lært, i samspil med den organiske og vegetariske mad gør, at du virkelig kan mærke en kæmpe forskel på din krop på den måned du er der. Hvis du ikke er vant til den sunde livsstil, så vil du også opleve at du er blevet nogle kilo lettere. Men vigtigst af alt, din hud og dine øjne stråler og du får en sund glød. Ingen er i tvivl om at du har været på dit livs tur og din krop vil takke dig for det.

Infinity-pool’en med den smukkeste udsigt, her bliver man aldrig træt af at tilbringe tid.

>> Ved at finde balance og ligestilling i kroppen, finder du balance og ligestilling i dine tanker, følelser og din intelligens. Ved at ændre på åndedrættet ændrer du dit liv. Dette er kernen i al yoga. <<

Yep der er en ”eksamen”

Når du har udført de 200 eller 300 timer skal du sammensætte din egen yogaklasse, som du skal undervise dine medstuderende i. For en der aldrig har undervist i yoga er det en kæmpe oplevelse: ”Jeg havde aldrig undervist før, og jeg var faktisk langt mere nervøs end jeg havde regnet med. Da jeg først gik i gang var det en super fed oplevelse, og en kæmpe sejr at stå med sit yogacertifikat i hånden. Vi er alle i samme båd og alle er så positive og støttende.”

Aften yoga med direkte udsigt til natur, hav og dyreliv på et af de to smukke yoga dæk.

Det praktiske

Du kan vælge 200 eller 300 timer og der er plads til alle. Drømmer du om at blive bedre til yoga, så kan du sagtens være med. Undervisningen foregår på engelsk, så det skal man selvfølgelig være klar på, men da deltagerne rejser ind fra alle steder i verdenen, så føles det meget naturligt og man skal ikke være bange for at ens engelskkundskaber ikke er gode nok, det er en del af oplevelsen at man træner sit sprog.
Der er forskellige muligheder for indlogering og der er rig mulighed for at tilpasse turen efter budget og ønsker. For nogle er det en del af rejsen at man møder andre mennesker, hvor det for andre er en mere individuel rejse. Alle yogahold, meditationer og tre organiske måltider om dagen er inkluderet i prisen. Det eneste du skal sørge for er fly og indkøb af bøger til uddannelsen. Der er penge at spare hvis i rejser to og booker i god tid.
Der er flere forskellige undervisere og dermed også mulighed for afrejse flere gange om året. Personalet er nærværende og står klar til at hjælpe dig, hvis der skulle være det mindste. Du kan tilkøbe massage eller en ansigtsbehandling hvis du vil forkæle dig selv, og der er mulighed for at få vasket tøj.

Namaste!

Et af de mange værelser du har mulighed for at vælge, hvis du ønsker at bo alene eller som par.

Afslapning i pool’en mellem yogaundervisningen.

Læs mere om det praktiske og find priser her >>
Priserne afhænger af hvilken uddannelse du vælger, hvornår du tager afsted og hvordan du ønsker at bo.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.