Body All Mind sætter fokus på din krop som helhed

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du smerter, spændinger, gamle skader, migræne, dårlig ryg, stress, vejrtrækningsproblemer eller måske en krop og et sind, der ikke er i balance? Så vil du opleve en helt fantastisk forløsning, hvis du giver din krop den opmærksom, den har brug for og fortjener.

Hvad kan man forvente af en Body All Mind behandling?

Body All Mind er er en behandling, som er udviklet af Martin Bonde Mogensen og Mikael Kyneb. Behandlingen kombinerer flere forskellige teknikker og har samlet alt det bedste indenfor dybdegående massage, akupressur, zoneterapi og frigørelse af spændinger i en og samme behandling.

Filosofien bag Body All Mind behandlingen er i øvrigt, at en sund balance mellem krop og sind er afgørende for din livskvalitet. Du skal være åben og turde give dig hen for at få det optimale resultat, derfor er tillid utrolig vigtig. De indledende samtaler er en essentiel del af behandlingen. Der bliver sat fokus på, hvordan din krop har det fysisk, men også på dit mentale jeg.

GO Beautys chefredaktør Sabrina Honoré og skønhedsredaktør Camilla Bauer prøvede en Body All Mind behandlingen for første gang, da de var med Kropsinstituttet og Zen Luxury Travels på power retreat på Sri Lanka i marts måned 2018. Her kan du få et indblik i hvilke tanker de gjorde sig omkring behandlingen, og hvilken effekt det havde på deres kroppe…

 

Camilla Beauty og Sabrina Honoré. Foto: Thomas Fryd.

Camilla Bauer, skønhedsredaktør

’Valget’ får mig – midt i det hele – til at tænke på, at det lige netop er det, jeg har. Eller nok nærmere min nakke. Mit valg blev altså at stole på Martin og lade ham gøre det, han vurderede, var bedst for min nakke. Min nakke skal åbenbart knækkes, så den kan komme på plads igen. Mange spændinger, forkerte arbejdsstillinger og manglende fokus har resulteret i en masse spændinger, der har ophobet sig. Jeg har egentlig aldrig rigtigt tænkt over det, men lige præcis min nakke har jeg nok aldrig givet så meget opmærksomhed. Det får Martin med to knæk gjort noget ved, og efterfølgende føles det som om, at mit hoved sidder helt anderledes fast på resten af kroppen. Det lyder måske ikke af det store, men det er en ret vild oplevelse. Særligt den befriende følelse i kroppen efterfølgende er nærmest ikke til at sætte ord på. For mig er det også en stor sejr, for det er enormt grænseoverskridende at lægge mig i hænderne på et andet menneske og bare stole blindt på, at han sikkert gør noget godt. Så tak!

Sabrina Honoré, chefredaktør:

Jeg har prøvet at forberede mig mentalt til Body All Mind behandlingen af Martin. En af grundene til, at jeg havde set frem til opholdet, er min tilbagevendende migræne. Om den kommer af spændinger, forkert kost eller manglende træning? …desværre nok lidt af det hele. Martin kunne i hvert fald konstatere, at jeg havde en masse spændinger og da han gik i gang med at mærke og behandle min krop, føltes det som om, at spændingerne sad fra toppen af mit hoved og helt ned i tæerne. Især omkring min nakke. Det føltes lidt som om, at mit hoved havde været skruet forkert på, for efter et par dybe vejrtrækninger, tryk og knæk føltes det som om, at mit hoved var kommet på plads igen. Sikke en befrielse. Behandlingen går videre til maven, hofterne, ben og fødder, og her kan jeg også mærke at min krop virkelig kræver mere opmærksomhed fra mig. Så det vil jeg give den!

En af de beskeder, jeg fik den første dag ved besøget af den Ayurvediske læge, var, at retreatet for mig skulle handle om at slappe af og koble af fra hverdagens stress og bare være modtagelig for de behandlinger, jeg ville få i de syv dage. Samtidig ville jeg få nogle redskaber med hjem, som jeg kunne arbejde videre med – specielt min vejrtrækning.
Jeg tror alle forandringer kræver tid. Jeg kan ikke ændre alt fra den ene dag til den anden. Det er en proces. Men jeg er virkelig motiveret!

Share.

About Author

Efterlad et svar