Bodyfiller – vejen til stram hud uden kirurgi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du kender sandsynligvis til filler, der kan give dig større læber eller markerede kindben. Men filler kan ikke alene give et boost til vores ansigtsvolumen. Profhilo Body er en ny hyaluronsyre-baseret filler, som opstrammer løs hud på kroppen.

Profhilo forbedrer hudkvaliteten

Har huden over din navle, på dine arme eller på dine inderlår mistet sin elasticitet? Og føler du dig ikke klar til at lægge dig under kniven til et større kirurgisk indgreb? Så er Profhilo Body et godt sted at starte.

Profhilo Body er en injektionsbehandling, der opstrammer løs og kreppet hud på undersiden af overarmene, ved knæene samt maveområdet. Huden i disse områder kan blive løs og rynket efter bl.a. graviditeter og vægttab, men den kan også blive slap ved helt normal aldring af huden.
Hvis du ikke har overskydende hud, men din hud blot er løs og kreppet, kan bodyfiller være en rigtig god behandling for dig.

Profhilo Body består af to indledende injektionsbehandlinger med et 30 dages interval. Derefter vurderer du sammen med din behandler, om du har behov for ekstra behandlinger, eller om vedligeholdende behandlinger er nødvendigt.

Behandling af løs og kreppet hud på maven med Profhilo Body filler.

Hvordan virker behandlingen?

Profhilo Body består af stabiliserede hybride kooperative forbindelser (HCC) med høj og lav molekylevægt. Det er ren hyaluronsyre i høj koncentration, som er fremstillet ved hjælp af en unik og innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien.
Profhilo indeholder altså ikke bindinger, der findes i klassiske fillers såsom Skinbooster. Profhilo er derfor et produkt, som ikke giver øget volumen, men derimod genskaber hudens egen elasticitet og spændstighed.

Holdbarheden er op til et år, men det er individuelt, hvor længe effekten varer. I alle behandlingstilfælde ses en stærkere og sundere hud med dyb vævshydrering.

Produktet har en levetid i vævet på omtrent 28 dage. I denne tid stimuleres huden til dannelse af kollagen og elastin. Resultatet viser sig typisk i løbet af en uge og udvikles i takt med at hudkvaliteten forbedres.

Resultatet efter 2 Profhilo Body behandlinger.

Priserne for Profhilo behandlingen er:

1 behandling: 5.000,- kr.
Kur med 2 behandlinger: 9.000,- kr. (spar 1.000,- kr.)
Kur med 4 behandlinger: 15.000,- kr. (spar 5.000,- kr.)
Forundersøgelsen hos en sygeplejerske til Bodyfiller er gratis og uforpligtende.

AK Nygart har udvidet med ny klinik i København K

I over 20 år har AK Nygart huseret i de smukke lokaler på Ny Østergade 12 ved Kongens Nytorv. Men klinikken har fået vokseværk og udvidede derfor d. 2. maj med en ny afdeling i København.
Mens operationer og kirurgiske forundersøgelser fortsat kommer til at ligge på Ny Østergade, rykker alle kosmetiske behandlinger over i nye lokaler på adressen Ved Stranden 16, 2. sal, 1061 København K.
Her kan du fortsat få alle de populære og veldokumenterede kosmetiske behandlinger som filler, rynkebehandlinger, laser, permanent hårfjerning og bodyfiller.

Du kan også finde AK Nygart i Lyngby og Århus.

Share.

About Author

Comments are closed.