Nyt

Brad Pitt har lanceret kønsneutral hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er bestemt ikke første gang, at en af de store Hollywoodkendisser lancerer sin egen hudplejeserie. Nu er turen kommet til Brad Pitt.

Brad Pitt har lanceret en hudplejeserie

Brad Pitt har i samarbejde med Perrin-familien udviklet den kønsløse hudplejeserie Le Domaine. Le Domaine er baseret på videnskab, der møder natur.

Brad Pitt har udtalt til Vogue UK, at han ikke kommer til at være model for at reklamere for brandet eller lave videoer på TikTok. Brad Pitt er derimod med til at udvikle konceptet, som er baseret på den velkendte historie om druebaserede antioxidanter, der længe har været udvundet af mere etablerede mærker.

Le Domaine Skincare går til videnskaben på sin helt egen måde. De har udpeget en af verdens førende vin- og sundhedsspecialister, professor i ønologi ved University of Bordeaux Pierre-Louis Teissedre, til at bestemme hvilke af de 13 druesorter Perrin-familien som er dyrket på deres ejendom i Provence, der havde de mest relevante og effektive antioxidantegenskaber. Man kigger blandt andet på de unikke vækstbetingelser den specifikke vinstok har, man bruger ingen sprøjtegift og landbruget foregår biodynamisk.

Artiklen fortsætter under billedet…

Produkterne er ikke kommet til Danmark, men vi glæder os til at følge med i udviklingen og lanceringen af produkterne.

Følge med på deres hjemmeside eller instagram @ledomaine.skincare
Share.

About Author

Comments are closed.