Charme, selvtillid og lækkert hår med hairextensions

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lækker er en salon, hvor stemningen og oplevelsen lever op til navnet. Og hvis du – ligesom alle os andre – også har behov for lidt forkælelse, så bør du læse videre.

For seks år siden åbnede Bianca Salon Lækker på Frederiksberg, som meget hurtigt viste sig at være en ganske stor succes. Kunderne var vilde med konceptet og strømmede til den lille, travle salon. Bianca ønskede – ganske enkelt – at samle alle de forskønnende behandlinger under et tag, så man ikke behøvede at valfarte hele byen rundt, når man skulle have spraytan, ordnet negle, hår og så videre. Bianca sørger hele tiden for, at Lækker er i konstant udvikling, og at personalet hele tiden dygtiggør sig, så alle er med på de nyeste trends og tendenser.
For snart to år siden, åbnede Bianca klinik nummer to i Rødovre, som skulle være noget helt andet. Hvor man i Lækker på Frederiksberg træder ind i et lille, hyggeligt sted, hvor alle føler sig tilpas i det ’skønne kaos’, er klinikken i Rødovre noget helt andet. Her kan du vente dig en mere traditionel klinik med foldede håndklæder, ro og behandlerrum.
”Hos Lækker er kunderne altid i fokus, og der tages altid udgangspunkt i den enkelte, så alle får præcis den skræddersyede behandling der passer til dem. De søde piger i klinikken står altid klar med den bedste rådgivning, tips og tricks til, hvordan man får det mest naturlige og fuldendte look. Lige nu har vi fokus på Hair Extension på Frederiksberg og permanent makeup i Rødovre,” fortæller Bianca Fassov.


Før og efter resultat af hårpåsætning.

7 hurtige til Bianca om hårpåsætning…

Kan alle få lavet hairextensions?

– I og for sig ja, hvis man har længden. Det er kun piger med helt kort hår, der ikke kan. Fra 4-5 cm. er der mulighed for totter eller tape.

Skader det ens eget hår?

– Tape er som udgangspunkt den mest skånsomme metode, men følger man de guidelines, som følger med, skader det ikke håret – uanset hvilken metode du vælger. Men det slider da på håret. Jeg ville generelt ønske, at der var lidt mere kontrol på faget, sådan så kunderne blev holdt i hånden. De må gerne være kritiske og gå efter kvalitet fremfor pris.

Hvilke extensions-metoder bruger i?

– Vi kan finde ud af alle metoder, men vi bruger tape, flette og hotfusion. Det vurderes ud fra en gratis konsultation eller en mail, hvilken metode, vi skal vælge til den enkelte.

Hvor længe holder resultatet?

– Hotfusion metoden holder tre-fire måneder og er en engangsmetode. Tape og flet holder seks-otte uger, hvorefter man rykker dem op. Man kan lave en-tre oprykninger, inden håret skal skiftes. Mørke farver har en længere levetid, da det ikke er efterbehandlet på samme måde som det lyse hår. Og så kommer det jo også helt an på, hvordan man ellers plejer sit hår.

Hvordan passer og plejer man sit hår, så det holder længst?

– Man skal holde sig fra hårprodukter med sulfater og parabener! Brug få, men gode produkter såsom en god shampoo, conditioner og en hårkur en gang om ugen. Og så skal man huske, at efter en hårkur skal der bruges balsam for at lukke håret igen. En god olie som f.eks. arganolie giver lidt ekstra fugt og holder håret lækkert. Minimer styling, hårtørrer, krøllejern, glattejern og den slags, da det helt naturligt slider på håret. Vask bare håret en gang om ugen, og dit nye musthave produkt er uden tvivl en tørshampoo.

Hvorfor valgte du netop det hår, I bruger?

– Der findes rigtig meget hår på markedet, og jeg har brugt mange år på at finde det bedste hår til en fair pris. Ægte Remy hair grad 8a, hvor hårstråene vender samme retning, er af rigtig god kvalitet. Jeg er endelig tilfreds efter lang tids søgen efter hår, og vi sælger det nu i løssalg fra klinikken på Frederiksberg.

Hvad er tendensen lige nu?

– Hos Lækker er tendensen lige nu, at man får extensions i sin egen længde, lang page, lækre bryn, naturlige negle og flotte læber.


OM BIANCA…
Bianca Fassov er indehaver af Lækker på Frederiksberg og i Rødovre. Hun er 39 år, gift med Thomas og mor til to børn. Bianca har, siden hun var barn, haft en naturlig passion for skønhed og det at forskønne mennesker.
Bianca har mange års erfaring i branchen og er uddannet salgsassistent (med speciale i parfumeri), negletekniker, i spraytan, lashstylist, browstylist og som det sidste er hun i gang med makeupartist uddannelsen.


Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne spare 15 minutter og morgenen?

Med permanent makeup kan det rent faktisk lade sig gøre. Uanset årsagen til at få lavet permanent makeup, bør målet altid være et naturligt udseende, der understreger personligheden – den usynlige forskel, der blot forskønner de træk, man har i forvejen. Jeanette, som til dagligt udfører permanent makeup i Lækker gør dig klogere på hvad permanent makeup kan gøre for dig.

Før og efter resultat af permanent makeup af bryn.

Kan alle få permanent makeup?

Alle sunde og raske mennesker over 18 år kan få lavet permanent makeup. Gravide og folk med nikkelallergi bør ikke få lavet permanent makeup, fordi man endnu ikke ved, om det kan være sundhedsskadeligt for gravide, så er det ikke noget, vi gør.

Hvilke metoder bruger I?

Til selve udførelsen af permanent makeup anvendes mikropigmentering med nål i det øverste lag af huden. powderbrows og hairstrokes.

Hvad er forskellen?

Powderbrows er skyggelægning, der laves med en bredere nål i øverste hudlag (dermis) og efterlader kunden med et bryn, der efter helingsperioden vil fremstå som om der er lagt et lag pudder over brynet. Hairstrokes er en metode, der laves med en tynd nål, hvor hvert enkelt hår tegnes på af gangen. Begge metoder giver efter helingsperioden et naturligt look. Powderbrows kan lige efter behandlingen fremstå meget markant, men dette aftager med tiden. For en markant permanent makeup på brynene skal metoden fuldfarve anvendes. Man anbefaler ikke hairstrokes til en fedtet hud, da huden har svært ved at optage pigmentet og resultatet vil derfor ikke blive optimalt.

Hvor ofte skal man have lavet opfyldninger?

Det er meget individuelt, hvor ofte man skal have opfyldninger. Det afhænger af ens hudtype og evnen til at binde farven efter en behandling. Der vil primært være behov for lidt flere opfyldninger på bryn og læber frem for eyelineren, men igen er dette meget individuelt.
LÆS MERE OM SALON LÆKKER PÅ FREDERIKSBERG OG RØDOVRE LIGE HER >>

Share.

About Author

Efterlad et svar