Cryobehandling til kroppen, hvad er det?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du hørt om Cryobehandling? Behandlingen er på kort tid blevet meget populær. Men hvad er det behandling kan?

Cryobehandling, derfor er den så populær

Cryobehandling til kroppen er igennem den senere tid blevet mere og mere populær, og i den forbindelse er der flere klinikker rundt omkring i landet, der er begyndt at tilbyde behandlingen. Behandlingen er for mange stadig meget ukendt, så her får du svaret på hvad den går ud på og hvad man får ud af behandlingen. 

Hvad er en cryobehandling?

Cryobehandling kaldes også på nogle klinikker for Cryoterapi behandling. Fælles for begge er at kroppen udsættes for ekstrem kulde. Temperaturerne kommer helt ned på 130 minus grader og behandlingen udføres under kontrollerede forhold med personale til at fortælle og guide dig.

Hvad er behandlingen god for?

Den ekstreme kulde sætter gang i blodcirkulationen, bekæmper inflammation i kroppen samt appelsinhud. Det siges at man forbrænder alt imellem 500-1.000 kalorier på de tre minutter behandlingen varer.
Mange tror at behandlingsformen er af nyere tid, men faktisk blev behandlingen opfundet helt tilbage i 1978 af en japansk læge. Behandlingen blev dengang foretaget som kuldebehandling for at afhjælpe patienter med slid-, muskel- og leddegigt. Behandlingen udføres i dag også i forbindelse med sportsskader samt sene- og muskelskader, men også for at nedbringe hævelser og sikre en hurtigere heling.

Hvordan udføres behandlingen?

Behandlingen udføres i en Cryosauna, hvor hele kroppen er i kulden på nær ansigtet. Behandlingen varer kun tre minutter og er altså hurtigt overstået – men effekten er vedvarende.
Under behandlingen har man trusser og en top på. Du får også udleveret støvler og handsker til at beskytte hænder og fødder mod kulden, da de er allermest udsatte. Under behandlingen bevæger man sig, drejer lidt rundt om sig selv og holder kroppen i gang.

Gør behandlingen ondt?

Man skulle tro at behandlingen gør ondt når man udsættes for så ekstrem kulde, men behandlingen gør ikke ondt. Man kan mærke en prikken og fornemmer at kroppen arbejder og blodcirkulationen sættes i gang, men man føler sig frisk og levende.

Hvad koster behandlingen?

Priserne varierer fra klinik til klinik, men regn med at en behandling koster omkring 495 kr. Køber man flere behandlinger vil man ofte opnå en rabat.

>> Book en tid til en Cryobehandling hos en af landets klinikker <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.