Cupping i ansigtet: Her er alt du skal vide

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cupping i en ansigtsbehandling er ikke en ny metode, men derimod en gammel teknik med meget effektive resultater.

Cupping: når de gamle teknikker aldrig går af mode

Cupping er igennem de senere år blevet en kæmpe trend indenfor velvære og krops- ansigtsbehandling. Måske har du allerede set nogle af de billeder der florere på de sociale medier, med runde mørke mærker efter sugekopperne på ryggen? Det ser voldsomt ud, men det gør ikke ondt, forsvinder igen og resultaterne er fantastiske. Det skal dog lige understreges, at mærkerne kun kommer på kroppen, man får dem ikke i ansigtet da det er en anden teknik og mindre sugekop der benyttes.

Cupping også kaldet sugekopper er en effektiv behandlingsfom, der både kan foretages på kroppen og i ansigtet.

Cupping arbejder dybt i huden og er kendt for sine effektive resultater herunder reducering af inflammation og spændinger, et fantastisk supplement til en klassisk massage. Den gamle kinesiske teknik cupping i ansigtet fungerer og kan prale af fordele som bedre lymfatisk dræning, bedre fordøjelse og nedsat betændelse fra øget blodcirkulation. Når man arbejder med cupping i ansigtet og blodcirkulationen øges, så arbejdes der effektivt på fine linjer og rynker, hudtonen og toning af ansigtsmuskulaturen. Flere begejstrede brugere kalder det botox uden nåle. Teknikken føles fantastisk, huden boostes og man får masser af glød og glans.

Cupping i ansigtet uden blå mærker

Når man arbejder med cupping i ansigtet skal det ikke gøre ondt, det skal snare føles behageligt. Man kan mærke at det begynder at arbejde i huden, der kommer en varme og man kan se en lettere rødme når blodcirkulationen begynder at cirkulere rundt. Desuden stimulerer sugekoppens bevægelse lymfesystemet, hvilket giver plads til dræning af toksiner og reducerer hævelse i ansigtet.

Fordele ved cupping

Der er flere fordele ved at få en ansigtsbehandling hvor cupping indgår. Cupping øger blodcirkulationen i huden hvilket styrker vævet. Med årene bliver huden mere slap og mister sin elasticitet, det kommer blandt andet af et dårligere blodomløb. Når man arbejder med cupping, sætter man gang i cirkulationen så affaldsstoffer og væske udskilles gennem lymfebanerene, hvilket giver en sundere hud med mindre hævelser. Behandlingen virker både foryngende, opstrammende og ikke mindst afspændende.

Læn dig tilbage, slap af, nyd det og lad din behandler og kopperne gøre arbejdet…

Book en ansigtsbehandling med cupping hos en klinik i nærheden af dig.
Klik her >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.