Nyt

De største tendenser indenfor beauty i 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er ikke meget tilbage af 2022. Derfor kigger vi tilbage på nogle af de helt store beauty tendenser vi har set i løbet af året.

2022 har budt på flere store tendenser indenfor skønhed

Brow lamination

Brow lamination, også kaldet browlift, har ikke været til at komme udenom i 2022. De perfekte opredte bryn har været igennem noget, der mest af alt minder om en permanent for brynene. Hårene sidder helt perfekt, har perfekt fylde og det bedste af det hele er, de bliver siddende lige der.

Bryn serum

Growth serum til brynene er som sådan ikke noget nyt, men følger man med på TikTok og andre sociale medier, vil man ikke kunne have undgået at se de mange videoer, hvor kvinde og piger verden rundt viser de ret imponerende før og efter resultater samlet i en reel.

Wolf cut

Ifølge Harpers Bazaar UK er en af de allerstørste beauty tendenser det såkaldte Wolf cut. Frisuren er et tegn på at vi i 2022, har været lidt mere rebelske med vores hår. Store kendte stjerner som Miley Cyrus, Billie Eilish og Doja Cat har fået klippet det populære wolf cut som aller mest minder om en blanding af 70er og 80er stil.

Grafisk liner

Den grafiske liner har ikke været til at komme udenom. Man ser stadig smukke udgaver af eyeliner i modige friske farver. Vi er blevet mere modige og har fundet endnu en måde at sætte vores eget præg, på den ellers klassiske kat eyeliner.

Hailey Bieber negle

Hailey Bieber gør det igen og igen, viser os noget på instagram og voila – hele verden tager det til sig. Det må man sige skete i 2022, da alle kvinder pludselig ville have lavet Hailey Bieber negle også kaldet Donutglazed nails, da de mest af alt ligner den glaserede overflade på en donut.

Barbie trenden

Pink, pink og atter pink. Pink makeup, pink outfit og ikke mindst pink negle. Barbie trenden har bredt sig til hele verden. Det er en af de tendenser vi forventer at se fortsætte ind i 2023, i forbindelse med lanceringen af den nye Barbie film, med Margot Robbie i hovedrollen som Barbie og Ryan Gosling i hovedrollen som Ken.

Share.

About Author

Comments are closed.