Derfor bør du tilføje en setting spray til din makeup-rutine

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis ikke du allerede har opdaget hvilken forskel en setting spray kan gøre for din makeup, så er det ved at være på tide.

Her er grunden til at du bør tilføje en setting spray 

I takt med at en setting spray er blevet mere og mere populært, er der også kommet mange forskellige på markedet. Nu er det faktisk muligt at finde netop den spray, der passer til din hudtype og det behov du må have. Vigtigst af alt, kan en god setting spray lave en slags forsegling på din makeup så resultatet holder længere, og du derfor ikke behøver at have alt dit makeup med i tasken. Hvis du gerne vil sikre en ekstra god holdbarhed på din makeup, kan det anbefales, at påføre den inden du påfører din foundation.

Har man fedtet hud, så er en holdbar setting spray en ekstra god investering. Påfør din setting spray som det første og sidste i din makeup rutine og mærk hvilken kæmpe forskel det vil gøre. Makeupartist Abraham Sprinkle har udtalt til InStyle;
“Setting spray fungerer som en klæber, det er som en ekstra forsikringspolice.”

Valg af setting spray afhænger af to ting:

  • Din hudtype og det færdige slutresultat du gerne vil opnår. Kvinder med tør hud kan med fordel vælge en ekstra fugtgivende spray, der giver dem mere fugt og glød, hvor en kvinde med fedtet hud burde vælge en talg regulerende spray med en mere matterende effekt, så ikke makeuppen ”smelter” væk.
  • En setting spray er som en ekstra bonus med til at give din makeup et mere naturligt look, da makeuppen lægger sig pænere på huden.

Ifølge Allure er Urban Decay’s All Nighter Setting Spray den bedste og mest pålidelige spray. Makeuppen bliver ved med at se fantastisk og frisk ud i helt op til 16 timer, selv i varmt, fugtigt, koldt og blæsende vejr.

TIP! Tag din setting spray med på farten og brug den i stedet for at røre ved huden – med bare et enkelt spray, så bliver dit udseende som nyt!
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.