Nyt

Derfor er det sundt at spise avocado

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den grønne superfrugt er spækket med sunde fedstoffer, og indeholder et højt fiberindhold. Selvom avocado indeholder ret mange kalorier, så er der intet at frygte.

Spis du bare løs

Mange er lidt bange for at spise avocado, da der er forholdsvis mange kalorier i. Det er der ikke nogen grund til, for den grønne bløde, skønne frugt er fyldt med sunde fedstoffer og har et højt fiberindhold, der er godt for kroppen og ikke mindst huden. Så selvom man gerne vil tabe sig, er avocado rigtig godt at have med i madplanen.

Der er ca. 160 kalorier pr. 100 gram hvilket måske lyder af meget, men da der er tale om sunde fedstoffer og en fantastisk frugt, som mætter ret meget er avocadoen sammenlignet med alt muligt andet, det sunde og gode alternativ.

Derfor er avocado sundt

Avocadoer ER sunde, men hvad er det egentlig den grønne frugt kan? Det sunde fedt er af den umættede slags hvilket har vist sig at have en positiv effekt når det kommer til at undgå hjerte-kar sygdomme. Avocadoen indeholder også mange sunde kostfibre, der er med til at sikre et sundt og velfungerende tarmsystem med en fordøjelse i balance.

Avocado er foruden at være fyldt med sunde fedtstoffer og kostfibre også rig på kalium, magnesium, C-, K- og E-vitamin der styrker immunforsvaret, modvirker inflammation, hjælper på blodcirkulationen og er god for kolesteroltallet, musklerne og blodtrykket.

Bon appetit, der er ingen grund til at holde sig tilbage!

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.