Nyt

DermaPrime+: Perfekt hud på kapsel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi drømmer alle sammen om en smuk, sund hud med en ensartet teint, og en evigt ungdommelig glød og spændstighed. Nu er drømmen meget tættere på at blive virkelig!

Innovativ hudpleje i en kapsel

Hudplejetilskud har fået et kæmpe boom igennem de seneste år, og vi går op i indre og ydre skønhed, velvære os sundhed som aldrig før. Og det er lige netop derfor, at Novo Vita har sammensat denne innovative og avancerede formular, der sammen med en god og sund livsstil, kan forbedre hudens tilstand markant.

DermaPrime+ er et all-in-1 hudplejeprodukt med en unik ingredienssammensætning, der styrker din indre hudpleje. Kapslerne virker fugtgivende, udglattende og reparerende på huden. Faktisk er der tale om en relancering af et allerede meget populært produkt. Nu er formularen sammensat endnu mere unik og forbedret, for at sikre det bedst mulige produkt, som kan sikre det bedste resultat.

Hvad indeholder kapslerne?

DermaPrime+ indeholder kun naturlige ingredienser. Ingen syntetiske tilsætningsstoffer og kun naturlige konserveringsmidler i form af solsikkeolie og lecitin. Kapslerne indeholder antioxidanter, C-vitamin, zink, havtornolie og hyaluronsyre.

Som noget nyt indeholder kapslerne også ceramidolie, der findes naturligt i huden, og er med til at genoprette fugtbalancen og hudens barriere samt marinekollagen, som er med til at øge hudens elasticitet og fugtniveau. Hvid te ekstrakt, der beskytter huden og med sine udjævnende egenskaber, hjælper til at gøre huden mere ensartet. Sidst men ikke mindst indeholder kapslerne E-vitamin, som er en stærk antioxidant, der beskytter hudcellerne mod udefrakommende faktorer og genopbygger huden.

Kapslerne er lavet af maritimt gelatine fra fisk.

Hvem henvender DermaPrime+ sig til?

DermaPrime er specielt udviklet til kvinder og mænd med tør og moden hud. Når du runder de 25 år, så begynder de kollagene og elastine fibre i huden at blive mindre spændstige og fyldige, og det er lige præcis der man anbefaler at starte med sit hudplejetilskud.

En effektiv kur

Som noget nyt indtager du 3 kapsler om dagen i stedet for 2. De 3 kapsler indtager du dagligt i 30 dage, for at opnå den optimale effekt. Døjer du med rødme, ar, pigmentforandringer og rynker som du gerne vil se en forbedring på, så anbefales det at du lader din kur varer over 60 dage i stedet for 30.

Bestil dit kur forløb allerede i dag og spar 20% ved at bruge
RABATKODEN: GOBEAUTY20

 

DermaPrime+ er et banebrydende kosttilskud til indre hudpleje. 90 kapsler 699 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.