Design din drømmekrop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du mere til gården end til gaden? Eller er det omvendt? Hvis det irriterer dig, kan de helt rigtige behandlinger flytte rundt på sagerne, så det bliver nøjagtigt, som du vil have det. Hvis du er tålmodig, kan du også vælge at træne dig frem til din drømmekrop. 

Hvordan skal din krop se ud?

Glem alt om sultekure og fire timers udmattende træning hver dag. Du kan sagtens blive klar til at hoppe i bikinien og rent faktisk føle dig som den smukke kvinde, du også er indeni. Har du nogle uger, er det nu, du skal begynde på dit nye, sunde liv – helt uden at kæresten, veninden og familien ender med at få spat og stemple dig som en helsefreak, de helst ville grave ned sammen med gulerødderne. Det kræver kun, at vanerne lægges en anelse om. Det kan vi jo sagtens komme og påstå er en simpel sag – tænk bare, hvor svært det er at lade være med at spise søde sager hver dag, men der skal faktisk ikke så meget til.

Har du længere tid end nogle uger, kan du også tænke over og visualisere din drømmekrop med kirurgi. Og ja, plastikkirurgi er totalt snyd, men det er også rasende effektivt.
Den lette (og dyre) løsning er naturligvis ikke en erstatning for en sund og aktiv levevis, sunde madvaner og et lykkeligt liv i øvrigt. Det er en fysisk hjælp, og den slags skal man i hvert fald ikke undervurdere.
 

Kærlighedshåndtag eller fedtdepoter, der ikke forsvinder ved træning eller diæt, kan fjernes ved i fedtsugning.

Væk med kærlighedshåndtag

Navnet er sødt, men de kære kærlighedshåndtag går mange på. I bund og grund er det bare fedtdepoter fordelt på højst uhensigtsmæssige steder på kroppen. Derfor har vi fået fedtsugningen sendt fra himlen. Ridebukselår, deller på hofterne, tykke arme, ankler eller ryg kan blive helt slanke igen – hvis du altså ikke er overvægtig. Det er kun lokale fedtdepoter, som ikke forsvinder ved træning eller diæt, der kan fjernes ved en fedtsugning. Resultatet lader vente lidt på sig, for der er mange hævelser efter indgrebet, og alt afhængigt af, hvor fedtsugningen er foretaget, kræver det måneder med bandager. Men det bliver godt i sidste ende, Fedtsugninger er ikke helt nøjagtige, sugningen foregår i ”kanaler”, som kan give et bulet look, hvorfor det ofte er nødvendigt at korrigere indgrebet.
Vil du hellere spare turen til plastikkirurgen, er det i gang med at træne. Hiv cyklen frem og kom i form i stedet for at tage bilen eller bussen. Når veninderne er på besøg, eller der er børn, der skal underholdes, hvorfor så ikke bruge spillekonsollen? Der er et hav af træningsprogrammer, og så kan du både få en sjov og anderledes dag, mens din strammere krop venter forude.
 

Appelsinhud er desværre noget 90% af alle kvinder vil stifte bekendtskab med, uanset højde og drøjde. På billedet ses resultatet af et LPG Endermologie forløb på 8 behandlinger.

Bye bye, appelsinhud

De fleste af os har det, men de færreste er os er glade for det: appelsinhud. Fedtdepoter i underhuden får overhuden til at se uregelmæssig ud. Har du ligesom de fleste andre appelsinhud, kan du i det mindste glæde dig over, at 90% af alle kvinder over 15 år har det, uanset højde og drøjde. Det kan ikke trænes væk, men overvægt kan gøre det værre.
En sund livsstil har ifølge eksperterne en mindskende effekt, og her gælder det bare om at undgå alt, hvad der er usundt og – ville nogle mene – sjovt, såsom alkohol, rygning, sukker, koffein samt fed og usund mad.
I stedet skal du drikke masser af vand, spise fibre, frugt og grønt, få din daglige motion, undgå stress og bruge en god fugtighedscreme eller olie på de angrebne områder.
 

LPG Endermologie er den eneste 100% naturlige, ikke-aggressive mekaniske hudstimuleringsteknik, som reaktiverer cellernes processer.

Vi har gemt på en løsning, som kan hjælpe din drømmekrop på vej, så du allerede kan være klar til sommer, nemlig den populære behandling LPG Endermologie. Den eneste 100% naturlige, ikke-aggressive mekaniske hudstimuleringsteknik, som reaktiverer cellernes processer. Behandlingen med det nyeste LPG Alliance apparat stimulerer forsigtigt huden til at vække de foryngende celler, fibroblasterne. Når cellerne bliver aktiveret, begynder de at reparere kollagenet, hyaluronsyrer og elastinet i huden, så den helt naturligt genopretter tætheden og fastheden indefra.
 

Hårfjerning med voks holder ca. 3-5 uger og kan variere efter område, hvor grove dine hår er og om du tidligere har fået fjernes hår med voks på det behandlede område.

Hårfri og klar til bikini

Det nemmeste er at gå i krig med skraberen, men det er bare ikke den smarteste løsning, for det holder ofte kun et par dage, før den skal på banen igen med det resultat, at du til sidst har flere knopper, end hvis du havde røde hunde. Hårfjerningscreme er også en mulighed, som holder en anelse længere. Voks gør ondt de første par gange, men det er en kortvarig smerte, og resultatet holder ca. fire uger. Der er forskellige typer voks, og du kan vælge selv at gøre det eller at få en kosmetolog til det. Er du nybegynder eller knap så vild med udsigten til at være smurt ind i voks fra top til tå – kun for at finde ud af, at du umuligt kan fortsætte efter at have skreget lungerne ud ved første forsøg – skal du starte hos den professionelle. Det er dyrere end at gøre det selv – og langt mindre smertefuldt. Bikinilinjen kan nøjes med at blive fri for hår i trussekanten, eller du kan vælge en Brazilian Wax, hvor det hele fjernes! Første gang er altid den værste.
Vil du spekulere mindst muligt på kropsbehåring, er laser vejen frem, bare du er tålmodig. Det fulde udbytte ses først efter nogle gange, men gevinsten er til gengæld færre og færre hår med tiden – for mange helt op til 80% færre hår efter 4-9 behandlinger. Derefter er der kun brug for 1-2 gange om året.
 

Botox i kosmetisk sammenhæng er særligt virksomt på dynamiske rynker, det vil sige rynker fremkaldt af ansigtsmusklernes daglige bevægelser som pande- eller øjenbrynsrynker – dem, man kalder bekymrings- og vredesrynker.

Smuk hver dag

Vi kender dem alle sammen – de dage, hvor vi ikke bare har en bad hair day, men en ”bad all over day”, og dem er der flere og flere, som vil gøre op med. Her kommer fillere og Botox på banen, hvis du gerne vil vælte ud af sengen og ligne en million. Rynker og furer kan fjernes med injektioner, som udfylder og udglatter huden. Hvor længe det holder kan variere, men det er i kke for altid. Til gengæld er det effektivt, og her kan naturen slet ikke følge med. For selv om du kan sove dig til en vis mængde skønhed, spise sundt, træne regelmæssigt og droppe cigaretter, alkohol og stress, er det kun forebyggende. Er skaden sket, og rynkerne har fundet vej til din pande, er den kommet for at blive.
 

Mænd udgør en stor del af klienterne på privathospitalerne og klinikker til både injektionsbehandlinger og plastikkirurgi.

Mænd gør det også

Du tror måske, at plastikkirurgien kun benyttes af kvinder, men det er ikke tilfældet. I USA, som vi ofte sammenligner os med, udgør mænd en ret så stor del af klienterne. Her valfarter familiefædre med ølmaver og fedt på hofterne til fedtsugninger hele tiden. Og hvorfor ikke? Det kan da ikke kun være os kvinder, der skal holde os unge og stramme. Lige som hos kvinder kræver en fedtsugning, at manden ikke er direkte overvægtig – men heller ikke mager. En fedtsugning kræver naturligvis, at der rent faktisk er fedt at suge ud af kroppen. En af de mest kendte komplikationer ved fedtsug-ninger er et bulet og uharmonisk resultat på grund af for tyndt fedtlag.
 

Brystforstørrende operation (BFO) kan enten foretages med brystimplantater eller med dit eget fedtvæv. Her ses resultatet efter en operation med implantater.

Gode bryster

Du behøver ikke engang forlade sofaen for at stramme dine bryster op. Fyld to halvliters flasker med vand, tænd for din favorit tv-serie og gør følgende: Tag en flaske i hver hånd og stræk armene. Bøj overarmene opad, mens underarmene er strakte. Kør armene ud til siderne og saml dem igen langsomt. Det er naturmetoden, som er næsten gratis og tæt på at være smertefri, når man ser bort fra ømme muskler.
Bryster kan altså ikke trænes til at strutte, hvis de hang før. Så må der andre metoder i brug.

Vil du have gode bryster i mange år frem, er eneste vej frem implantater. Igennem årtier har kvinder fået foretaget BFO (brystforstørrende operation), og både teknikker og implantater har været under kæmpe udvikling. Vi kender implantaterne, og de seneste år har det store hit været at få flyttet fedt et sted fra kroppen til et andet – ikke mindst til brysterne. Hybridbryster kombinerer implantater med eget fedt, og det skaber en blødhed og form, man ikke opnår med implantater alene. Ved netop at bruge både fedt og implantater kan man rette linjer og forme brystet, f.eks. ved at opbygge en smallere kavalergang med fedtet, mens implantatet giver fylde. Man kan også give brystet en rundere facon ved at transplantere fedt til området under brystvorten, hvis man ikke har så meget fedt der.

De fleste plastikkirurger, uanset teknik, anbefaler mindst tre ugers restitutionstid, før brysterne kan tåle dagens lys og alle blå mærker, hævelser og smerter er væk, men mange kvinder har alligevel oplevet, at implantaterne er helt okay efter bare et par uger. Du er ikke sengeliggende og kan genoptage stillesiddende arbejde efter nogle dage.
 

Du kan genvinde din krops facon efter graviditet med en såkaldt tummy- eller mommy makeover, hvis du er rigtigt ked af de forandringer, som graviditeten eller graviditeterne har gjort for din krop.

Tummy eller mommy

Måske har du hørt udtryk som tummy tucks eller mommy makeover. Begge dele er ekstremt populære hos kvinder, som er færdige med at føde børn. Mens tummy tucks bare går ud på at få opereret overskydende maveskind væk, er et mommy’s job en helt anden boldgade. Her handler det om at restituere hele kroppen, få nye bryster, ny mave og nye hofter – altså at bringe kroppen tilbage til tidligere tider, før børnefødslerne fandt sted. Når det er umuligt at træne sig til sin gamle krop, må der af og til andre midler i brug.

Det er op til dig

Hvordan din krop skal se ud, sætter kun fantasien – og din pengepung – grænser for. Det kan gøres helt naturligt eller med hjælp fra plastikkirurgens forunderlige univers. Vil du under kniven, tager det tid, mens det kun kræver, at du hanker op i dig selv, hvis du vælger at være din egen, naturlige kropsdesigner. Drop sukkeret, få otte timers søvn hver nat, dyrk en halv times motion om dagen ved at gå, cykle eller løbe og sæt et realistisk mål, så får du en stærkere og smukkere krop.

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.