Akryl negle

Akryl negle er ca. 6 gange stærkere end den naturlige negl, og har den fordel at den kan laves meget tynd og naturlig, uden at akrylen mister sin styrke. Akryl negle laves ved at bruge en flydende akrylvæske og pulver, der laver et hårdt beskyttende lag over din naturnegl. Du kan vælge en farvet akryl eller naturlig med en hvid kant.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 10 af 16
Klinik 1. Class
0.00
Falkoner alle 57, 1. th.
2000 Frederiksberg
Klinik 1. Class ligger på Falkoner Allé på Frederiksberg og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikkens team af kosmetikere, kosmetologer, negleteknikkere, spraytan behandlere, vippeteknikere, mikropigmentister samt massører
·

·
Unique Nails
0.00
Blegdamsvej 86
2100 København Ø
Hos Unique Nails tilbyder vi alle former for neglebehandlinger, frisør, voksbehandlinger og spraytan. Vores dygtige personale holder sig hele tiden opdateret med de nyeste kurser i både ind og udland, for at kunne tilbyde vores kunder de sidste nye trends
·

·
Nail Beauty
0.00
Frederiksborgvej 84
2400 København NV
Nail Beauty byder dig velkommen i salonen på Frederiksborgvej i København. Dorthe Devantier er indehaver af butikken og har været i neglebranchen i mere end 20 år og er 3-dobbelt Danmarksmester i akrylnegle.
·

·
Perola Clinic
0.00
Frederikssundsvej 96C
2400 Brønshøj
Perola Clinic er beliggende på Frederikssundsvej i København og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger.
·

·
Klinik 1. Class Brønshøj
0.00
Boeslundvej 91
2700 Brønshøj
Klinik 1. Class er beliggende på Boeslundevej i Brøndshøj og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken består af et team af kosmetikere, kosmetologer, negleteknikkere, spraytan behandlere, vippeteknikere, mikropigmentister
·

·
Copenhagen Beauty Center
0.00
Herlev Hovedgade 109
2730 Herlev
Copenhagen Beauty Center ligger i hjertet af Herlev i luksuriøst indrettede lokaler, og tilbyder en bred palette af behandlinger indenfor skønhed.
·

·
B Nice Hudpleje
0.00
Borupvang 2B
2750 Ballerup
Klinik B Nice Hudpleje tilbyder professionel rådgivning og behandlinger af høj kvalitet. Klinikken tilbyder alt indenfor hudpleje og velvære til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Klinik K Hudpleje
0.00
Bolbrovej 64A
2960 Rungsted
Klinik K Hudpleje ligger på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm. Klinikken tilbyder hudpleje, spraytan, eyelash extensions, negle, tandblegning, massage og personlig pleje af højeste kvalitet. Man bliver betjent af et team af kompetente og dedikerede beha
·

·
Klinik Dandanell
0.00
Algade 63
4000 Roskilde
Klinik Dandanell drives og bestyres af Sabrina Marie Dandanell, som er uddannet kosmetolog fra Cidesco kosmetologskolen i København.
·

·
Hekseriet
0.00
Snellemark 33-35
3700 Rønne
Hekseriet hud, negle, makeup og kropspleje klinik ligger på Snellemark i Rønne og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger.
·

·