Akupunktur

Akupunktur betyder behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Akupunktur udspringer af traditionel kinesisk medicin, hvor teorier om sundhed og sygdom er meget anderledes end i den vestlige verden.

Akupunktur er en behandlingsform som udføres på eller omkring et unikt system af meridianer, som ligger over alt i kroppen. På disse meridianer er der punkter, hvor der sættes nåle i og kontakter din livsenergi. Formålet med akupunktur er hermed, at bringe balance i din krop og sind. Er ubalancen rettet op er det lig med livskvalitet.

Akupunktur er en gammel behandlingsform fra Kina, der opstod i slutningen af 1600-tallet.

Viser 1 - 10 af 16
0.00
Olufsvej 6, st.
2100 København Ø
Klinik Athene er beliggende i hjertet af Østerbro og er kåret som 'Byens bedste sted at forkæle sig selv'. På klinikken, er der masser af stemning. Dagens stress forsvinder fuldkommen, når du træder ind i Athenes rustikke og meget smukke lokaler.
·

·
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
0.00
Hovedvejen 129
2600 Glostrup
Clinique Kavi Hudpleje er beliggende på Hovedvejen i Glostrup og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
0.00
Egedal Center 51
3660 Stenløse
Clinic Care4you er en skønhedsklinik, som tilbyder alt indenfor velvære og skønhed til ham og hende. Klinikken er beliggende i Egedal Centret i Stenløse.
·

·
0.00
Rosendalsvej 11
4600 Køge
Lyngens Akupunktur Klinik ejes og drives af Bo Stentoft Jensen. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor velvære til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
0.00
Hovedgaden 17
4622 Havdrup
Feel Better ved fysiurgisk massør Malene Frejvald og alternativ behandler Niels Henriksen er beliggende på Hovedgaden i Havdrup. Her får man god og professionel behandling, i et hyggeligt og afslappet miljø til en fornuftig penge.
·

·
0.00
Skovmærkevej 3
600 Køge
Akupunkturklinikken Køge drives af ægteparret Susanne Andersen og Henrik Andersen, der er registreret alternative behandlere og akupunktører og har mange års erfaring i branchen.
·

·
0.00
Tågerupvej 13
4682 Tureby
Faxe Akupunktur og Massage drives af Suzie-Ann Schulze, der er uddannet akupunktør, muskelterapeut, massør samt zone- og stress-terapeu.
·

·
0.00
Skibhusvej 107
5000 Odense C
Klinik Brinckmand’s Body Care er beliggende på Skibhusvej i Odense og har eksisteret siden 1998, så der er meget erfaring indenfor skønhedsbranchen og for de mange forskellige former for behandlinger.
·

·
0.00
Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense
Corpus Care Clinic er beliggende på Jernbanegade i Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger i en hyggelig atmosfære.
·

·