Akupunktur

Akupunktur betyder behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Akupunktur udspringer af traditionel kinesisk medicin, hvor teorier om sundhed og sygdom er meget anderledes end i den vestlige verden.

Akupunktur er en behandlingsform som udføres på eller omkring et unikt system af meridianer, som ligger over alt i kroppen. På disse meridianer er der punkter, hvor der sættes nåle i og kontakter din livsenergi. Formålet med akupunktur er hermed, at bringe balance i din krop og sind. Er ubalancen rettet op er det lig med livskvalitet.

Akupunktur er en gammel behandlingsform fra Kina, der opstod i slutningen af 1600-tallet.

Viser 1 - 10 af 16
Athene Klinikken
0.00
Olufsvej 6, st.
2100 København Ø
Klinik Athene er beliggende i hjertet af Østerbro og er kåret som 'Byens bedste sted at forkæle sig selv'. På klinikken, er der masser af stemning. Dagens stress forsvinder fuldkommen, når du træder ind i Athenes rustikke og meget smukke lokaler.
·

·
Nail & Body
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
Clinique Kavi Hudpleje
0.00
Hovedvejen 129
2600 Glostrup
Clinique Kavi Hudpleje er beliggende på Hovedvejen i Glostrup og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Clinic Care4you
0.00
Egedal Center 51
3660 Stenløse
Clinic Care4you er en skønhedsklinik, som tilbyder alt indenfor velvære og skønhed til ham og hende. Klinikken er beliggende i Egedal Centret i Stenløse.
·

·
Lyngens Akupunktur Klinik
0.00
Rosendalsvej 11
4600 Køge
Lyngens Akupunktur Klinik ejes og drives af Bo Stentoft Jensen. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor velvære til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Feel Better
0.00
Hovedgaden 17
4622 Havdrup
Feel Better ved fysiurgisk massør Malene Frejvald og alternativ behandler Niels Henriksen er beliggende på Hovedgaden i Havdrup. Her får man god og professionel behandling, i et hyggeligt og afslappet miljø til en fornuftig penge.
·

·
Akupunkturklinikken Køge

0.00
Skovmærkevej 3
600 Køge
Akupunkturklinikken Køge drives af ægteparret Susanne Andersen og Henrik Andersen, der er registreret alternative behandlere og akupunktører og har mange års erfaring i branchen.
·

·
Faxe Akupunktur og Massage
0.00
Tågerupvej 13
4682 Tureby
Faxe Akupunktur og Massage drives af Suzie-Ann Schulze, der er uddannet akupunktør, muskelterapeut, massør samt zone- og stress-terapeu.
·

·
Brinckmand’s Body Care
0.00
Skibhusvej 107
5000 Odense C
Klinik Brinckmand’s Body Care er beliggende på Skibhusvej i Odense og har eksisteret siden 1998, så der er meget erfaring indenfor skønhedsbranchen og for de mange forskellige former for behandlinger.
·

·
Corpus Care Clinic
0.00
Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense
Corpus Care Clinic er beliggende på Jernbanegade i Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger i en hyggelig atmosfære.
·

·