Amazing Space Skincare

Amazing Space Skincare er en dansk produktlinje, fremstillet med rene aktive og økologiske ekstrakter. Produktkonceptet er højteknologisk økologi og intelligent hudpleje skabt i 100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter, kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan.
Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Højteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser, danner grundlaget for de unikke produkter og giver samtidigt enestående resultater.

Amazing Space er et totalkoncept af skønhedsplejende spa-produkter samt behandlinger, bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget.

Øko-certificerede ingredienser
Med særligt udvalgte øko-certificerede ingredienser, efterlever produkterne standarden for økologisk kosmetik*, der skal bestå af minimum 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med specielt økologiske certificerede ingredienser. Produkterne er fri fra skadelige parabener, syntetisk parfume, farvestoffer, alkohol, mineralolier og er ikke testet på dyr.

– Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser (minimum 95%)
– Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)
– Ingen parabener * Ingen petrolatum (mineralolie)
– Ingen syntetiske farvestoffer * Ingen syntetisk alkohol
– Ingen syntetisk parfume
– Ingen nano-partikler
– Ikke testet på dyr.

De lækre produkter fra Amazing Space bygger på fairtrade konceptet, og er udviklet med stor respekt for vores natur og vores velvære.

Viser 1 - 8 af 8
Amazing Space
0.00
Hovedvagtsgade 3
1103 København K
Ejer og skønhedsekspert Laura Bonné, byder indenfor i et holistisk univers af helt naturlige og økologiske produkter. Vi tilbyder forskønnende behandlinger og spa-behandlinger, der er sunde for både din krop og sjæl.
·

·
Well-Come Spa By Amazing Space
0.00
Philip Heymanns Allé 17, 1. sal
2900 Hellerup
Well-Come Spa By Amazing Space er beliggende centeret Waterfront i Hellerup. Her træder man ind i en oase hvor duft, lyd, lys, følelse og smag harmoniserer med naturens elementer.
·

·
A Care
4.02
Usserød Kongevej 92B
2970 Hørsholm
Hos klinik A Care træder du ind i en lille hyggelig oase hvor du kan stoppe op og genoplade batterierne. Klinikken ligger placeret i Hørsholm, og de tilbyder en lang række forskellige afslappende behandlinger.
·

·
Roskilde Skønhedsklinik
0.00
Skomagergade 26, 1. tv.
4000 Roskilde
Roskilde Skønhedsklinik ligger i hjertet af Roskilde på Skomagergade, kun et stenkast fra Roskilde Domkirke i den hyggelige gågade.
·

·
Odense Velværeklinik
0.00
Skt. Klemens Vej 65
5260 Odense S
Odense Velværeklinik ligger lidt udenfor Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære og skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Pure Nature Spa & Wellness
0.00
Elmosevej 41
8330 Beder
Klinik Pure Nature Spa & Wellness ligger på Elmosevej i Beder og her træder man ind i en verden af velvære, skønhed og oplevelser for både krop, hår og sind.
·

·
Naturligvis Århus - Christina Conrad
0.00
Kildegården 14
8000 Aarhus C
Hos Christina Conrad kosmetolog & hudpleje bruges der udelukkende milde, naturlige og økologiske produkter. Behandlingerne er udviklet med udgangspunkt i både ny og gammel viden om planter og urters positive virkning på kroppen.
·

·
Louise Nørgaard
0.00
Hedesvinget 14
9520 Skørping
Louise Nørgaards skønheds- og velvære klinik er ligger på Hedesvinget i Skørping og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende.
·

·