Beauty Angel

Beauty Angel lysterapi er en behandling til hele kroppen og tilbydes også til ansigtet. Lyset stimulerer kollagen produktionen og reducerer uren hud, akne, pigmentpletter, mørke rander, hævelser under øjnene, ældningspletter, fine linier og rynker i ansigtet og på hele kroppen samt strækmærker. Lyset er med til at stramme huden op, give glød og et mere velplejet og ungdommeligt look. Behandlingen er dejlig varm og afslappende og frigiver kroppens endorfiner, der giver masser af ny energi.
Lyset er i tre farver og dermed i tre forskellige spektre: Orange 590nm, rød 670nm og NIR – nær infrarød 820nm, og de virker tilsammen nede i de dybere hudlag. Behandlingen kan stå alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling. Anbefales som kurforløb.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 10 af 34
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Beauty Looks CPH
0.00
Østerbrogade 111
2100 København Ø
Klinik Beauty Looks CPH ligger på Østerbrogade i København og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ansigt, krop og hår til ham og hende.
·

·
Clinique Belnature
0.00
Frederikkevej 12
2900 Hellerup
Marianne Giske er kvinden bag Clinique Belnatur og har siden 2006. Klinikken tilbyder behandlinger fra top til tå. Når du bliver behandlet, er det med smil, personlig forkælelse og god tid.
·

·
Naturklinikken
0.00
Kongevejen 18, 1.
2791 Dragør
Naturklinikken ligger placeret på Kongevejen i Dragør. Klinikken drives af alternativ kosmetolog Lene Fjelking der startede klinikken i Dragør i 2002.
·

·
Klinik Slank og Sund Nordsjælland
0.00
Kongevejen 78
3450 Allerød
Klinik Slank og Sund Nordsjælland er beliggende på Kongevejen i Allerød. Her tilbydes et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Clinic Care4you
0.00
Egedal Center 51
3660 Stenløse
Clinic Care4you er en skønhedsklinik, som tilbyder alt indenfor velvære og skønhed til ham og hende. Klinikken er beliggende i Egedal Centret i Stenløse.
·

·
Hud- og Kropsplejeklinikken
0.00
Kirsebærgården 4
3450 Allerød
Vil du være slank? Med motion og fornuftig kostplan, kan man nå lang. men vil man gøre resultater helt perfekt, bør man supplere med en ‘Kvik Slim’ behandling, der strammer deller og slapt væv hurtigt og effektivt.
·

·
Klinik Skjelmose
0.00
Frederiksborgvej 66
3650 Ølstykke
Klinik Skjelmose er beliggende på Frederiksborgvej i Ølstykke og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
House of Beauty Køge
0.00
Brogade 10
4600 Køge
Klinik House of Beauty ligger placeret i baghuset på Brogade i Køge, og her åbnes dørene til et skønhedshus hvor man både finder frisør, kosmetolog og massør under samme tag.
·

·
Livs-Appetit
0.00
Hovvej 81A
3060 Espergærde
Klinik Center for Velvære drives og ejes af Evah Izabella Beierholm og er beliggende i Espergærde. Klinikken tilbyder Beauty Angel lys og Tei-System behandlinger.
·

·