Bioeffect

Islandske Bioeffect er baseret på 10 års videnskabelig bioteknologisk research, med formål at finde en måde at definere og forbedre anti-ageing i hudpleje. Det aktive ingrediens EGF er stort set kun produceret af planter der vokser blandt vulkanske pimpsten, vandet med Islandsk kildevand.

Bioeffect anti-aging hudpleje har opnået gode resultater ved blindtest og i selvstændige, dobbeltblinde placebo-kontrollerede kliniske tests.

Viser 1 - 9 af 9
Complete Me
0.00
Kompagnistræde 21, st.tv.
1208 København K
Complete Me Spa & Shop er at finde i behagelige og lyse lokaler i Kompagnistræde i København K. Atmosfæren hos Complete Me er særlig skøn og afspændende og der spilles på alle sanser.
·

·
Naturlig Smuk
0.00
Frederiksberg Allé 49
1820 Frederiksberg C
Hos Klinik Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, der både er godt for klienten og miljøet.
·

·
Naturklinikken
0.00
Kongevejen 18, 1.
2791 Dragør
Naturklinikken ligger placeret på Kongevejen i Dragør. Klinikken drives af alternativ kosmetolog Lene Fjelking der startede klinikken i Dragør i 2002.
·

·
Faceness
0.00
Sudergade 34A
3000 Helsingør
Klinik Faceness er beliggende på Sudergade i Helsingør og tilbyder ren økologisk skønhedsterapi til mænd og kvinder.
·

·
Naturligvis Århus - Christina Conrad
0.00
Kildegården 14
8000 Aarhus C
Hos Christina Conrad kosmetolog & hudpleje bruges der udelukkende milde, naturlige og økologiske produkter. Behandlingerne er udviklet med udgangspunkt i både ny og gammel viden om planter og urters positive virkning på kroppen.
·

·
Naturskøn Århus
0.00
Guldsmedgade 15
8000 Århus C
Klinik Naturskøn holder til i Guldsmedgade i Århus og tilbyder det ypperligste indenfor skønhed og velvære. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte.
·

·
Top Clinic
0.00
Nørregade 10A
7100 Vejle
Top Clinic Wellness Center ligger på Nørregade i Vejle og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder. Klinikken ejes af Else Møller Larsen, som er uddannet kosmetiker og mikropigmentist.
·

·
Vejen Hudpleje
0.00
Torvegade 1
6600 Vejen
Hos klinik Vejen Hudpleje har din behandler flere års uddannelse og erfaring bag sig. Med speciale indenfor hud tilbydes der en grundig Face Mapping hudanalyse.
·

·
Stines Hudpleje & Velvære
0.00
Grønnegade 18
7400 Herning
Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret klinik og tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.
·

·