Bioeffect

Islandske Bioeffect er baseret på 10 års videnskabelig bioteknologisk research, med formål at finde en måde at definere og forbedre anti-ageing i hudpleje. Det aktive ingrediens EGF er stort set kun produceret af planter der vokser blandt vulkanske pimpsten, vandet med Islandsk kildevand.

Bioeffect anti-aging hudpleje har opnået gode resultater ved blindtest og i selvstændige, dobbeltblinde placebo-kontrollerede kliniske tests.

Viser 1 - 9 af 9
Complete Me
0.00
Kompagnistræde 21, st.tv.
1208 København K
Complete Me Spa & Shop er at finde i behagelige og lyse lokaler i Kompagnistræde i København K. Atmosfæren hos Complete Me er særlig skøn og afspændende og der spilles på alle sanser.
·

·
Naturlig Smuk
0.00
Frederiksberg Allé 49
1820 Frederiksberg C
Hos Klinik Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, der både er godt for klienten og miljøet.
·

·
Naturklinikken
0.00
Kongevejen 18, 1.
2791 Dragør
Naturklinikken ligger placeret på Kongevejen i Dragør. Klinikken drives af alternativ kosmetolog Lene Fjelking der startede klinikken i Dragør i 2002.
·

·
Faceness
0.00
Sudergade 34A
3000 Helsingør
Klinik Faceness er beliggende på Sudergade i Helsingør og tilbyder ren økologisk skønhedsterapi til mænd og kvinder.
·

·
Naturligvis Århus - Christina Conrad
0.00
Kildegården 14
8000 Aarhus C
Hos Christina Conrad kosmetolog & hudpleje bruges der udelukkende milde, naturlige og økologiske produkter. Behandlingerne er udviklet med udgangspunkt i både ny og gammel viden om planter og urters positive virkning på kroppen.
·

·
Naturskøn Århus
0.00
Guldsmedgade 15
8000 Århus C
Klinik Naturskøn holder til i Guldsmedgade i Århus og tilbyder det ypperligste indenfor skønhed og velvære. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte.
·

·
Top Clinic
0.00
Nørregade 10A
7100 Vejle
TOP CLINIC ligger på Nørregade i Vejle og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende. Klinikken ejes af Else Møller Larsen, som er uddannet kosmetiker og mikropigmentist. Else driver klinikken sammen med sit veluddannede og professionelle t
·

·
Vejen Hudpleje
0.00
Torvegade 1
6600 Vejen
Hos klinik Vejen Hudpleje har din behandler flere års uddannelse og erfaring bag sig. Med speciale indenfor hud tilbydes der en grundig Face Mapping hudanalyse.
·

·
Stines Hudpleje & Velvære
0.00
Grønnegade 18
7400 Herning
Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret klinik og tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.
·

·