Bliss

Siden Bliss blev grundlagt, har det lækre spa-brand rystet spaverdenen og er i dag det førende mærke indenfor spa-produkter og innovation, med Bliss spa-behandlinger og produkter til hjemmebrug.
Det er deres filosofi at glæde er resultatet af total velbefindende, denne filosofi spænder fra deres forvandlende behandlinger på deres spa-klinikker, til deres kraftfulde hudplejeprodukter. Målsætningen er at hjælpe dig med at føle dig smuk, sund og glad. Med en dyb forståelse for individuelle hudplejebehov og menneskers velbefindende over hele verden, leverer Bliss fantastiske resultater, glæde og velvære.

Bliss er gennemtestet spa-tradition, med naturlige ingredienser som oxygen og vand, ler og salt, frugt og olier- tilsat de mest innovative nye ingredienser og teknologier. I samarbejde med et bredt netværk af læger, forskere og laboratorier, udvikles de bedste spa-produkter til hjemmebrug. Produkterne er effektive problemknusere, men på samme tid lette og skønne at bruge.
Det er videnskaben og traditionen bag produkterne og spa-oplevelsen der er årsag til at folk verden over, forlader Bliss-spa klinikker med en ny glød og fornyet følelse af velvære.

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.