Bryn styling

Bryn styling er en perfekte løsning hvis du har brug for en bedre brynform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved at farve og rette dine bryn, får dit ansigt mere karakter. En behandling kan også indbære råd og vejledning til hvordan du selv kan style dine bryn, både til hverdag og til fest. Du får vist hvad brynmakeup kan gøre for dig og hvilke produkter du selv kan bruge derhjemme for at opnå det look, der passer bedst til dit ansigt.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 4 af 4
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Hot N’ Tot Bagsværd
0.00
Bagsværd Hovedgade 115
2880 Bagsværd
Klinik Hot N’ Tot er beliggende på Bagsværd Hovedgade og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Hos Hot N’ Tot er der en hyggelig, nærmest hjemlig stemning.
·

·
Beauty and Wellness
0.00
Grønlandsvej 1
8700 Horsens
Klinik Beauty and Wellness er beliggende på Grønlandsvej i Horsens og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Et besøg hos Beauty and Wellness er en velværeoplevelse for både krop og sjæl.
·

·
L&L Skincare
0.00
Torvegade 68B
6700 Esbjerg
Klinik L&L Skincare ligger på Torvegade i Esbjerg og ejes og drives af Lien Tran og Laila Oehlenschläger.
·

·