Comfort Zone

Comfort Zone blev grundlag i Parma, Italien, in 1996 som hudplejelinje under Davines Group, en familieejet virksomhed ejet af Bollati familien. Udviklingen og evolutionen bag Comfort Zone skyldes Præsident Dr. Davide Bollatis vision og videnskabelige baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker, som altid lagde vægt på omfattende forskning og udvikling af produkterne, for at leve op til den bedste standard og hans eget løfte om excellence og mantraet: Skin, Science, Soul.

Comfort Zone viser også social ansvarlighed. Siden december 2015, har de haft fokus på Cambogia med projektet ’Cambogia charity water’ hvor formålet er ved hjælp af Bio sand filtre, at rense beskidt drikkevand.

Skønhed kan ændre menneskers liv
Comfort Zone er med kampagnen i SUSTAIN BEAUTY med til at sætte fokus på mangfoldige skønhedsidealer. Det er deres overbevisning at skønhed kan ses på mange måder, og at der skal være plads til forskellighed. Kampagnen opfordrer alle til at deltage, for med nye inputs og skønhedsopfattelser at gøre verden til et smukkere sted og samtidigt derved at skabe en bredere definition af skønhed.

Det der startede som et forskningslaboratorium og produktionssted, for formuleringer af høj kvalitet, har i dag vokset sig til et internationalt, socialt ansvarligt spa- og hudpleje brand, med prisvindende og professionelle produkter.

Viser 1 - 10 af 21
Complete Me
0.00
Kompagnistræde 21, st.tv.
1208 København K
Complete Me Spa & Shop er at finde i behagelige og lyse lokaler i Kompagnistræde i København K. Atmosfæren hos Complete Me er særlig skøn og afspændende og der spilles på alle sanser.
·

·
Eys
0.00
Nybrogade 16
1203 København K
Eys Embrace your skin ligger på Nybrogade i skønne omgivelser og historiske lokaler midt i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Skønhed og Velvære
0.00
Carolinevej 2B
2900 Hellerup
Klinik Skønhed og Velvære Ligger placeret på Carolinevej i Hellerup og ejes af Karin Meilstrup. Klinikken forhandler og arbejder med professionelle produkter.
·

·
D’mai Beauty & Wellness
0.00
Kongsbjergvej 29
2830 Virum
D’mai Beauty & Wellness er en skønhedsklinik, der er beliggende på Kongsbjergvej i Virum. Hos Dmai Beauty & Wellness er det ikke nødvendigt at medbringe andet end sig selv.
·

·
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·
House of Beauty Køge
0.00
Brogade 10
4600 Køge
Klinik House of Beauty ligger placeret i baghuset på Brogade i Køge, og her åbnes dørene til et skønhedshus hvor man både finder frisør, kosmetolog og massør under samme tag.
·

·
Carpe Diem
0.00
Ramsherred 17
4700 Næstved
Klinik Carpe Diem er en hudpleje og velvære klinik for ham og hende i alle aldre. Klinikken er hele 200 kvm og ligger placeret på Ramsherred i centrum af Næstved.
·

·
Ransdam Spa og Wellness
0.00
Torvestræde 15, 1. sal
4700 Næstved
Ransdam Spa og Wellness er en klinik med mange behandlingstilbud. Klinikken byder på hyggelige og afslappende lokaler, og ligger placeret på Torvestræde midt i hjertet af Næstved by.
·

·
Comwell Spa Korsør
0.00
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Comwell Spa er beliggende i rolige og fredelige omgivelser i Korsør og her kan man nyde den smukke spahave med 2 store udendørs hottubs, natursauna og indendørs aquaspa.
·

·
Bandholm Hotel Wellness
0.00
Havnegade 37
4941 Bandholm
Bandholm Hotel Wellness tilbyder afslappende spa- og massagebehandlinger til mænd og kvinder. Klinikken er beliggende på Havnegade i Bandholm.
·

·