Cryobehandling

Cryobehandling er en kuldebehandling, hvor kroppen udsættes for ekstrem kulde under kontrollerede forhold. Behandlingen kan udføres lokalt (se også cryoterapi) eller på hele kroppen i en cryosauna. Temperaturerne kommer helt ned til 130 minusgrader for at opnå den ønskede effekt. Cryobehandling er kendt for at sætte gang i og stimulere blodcirkulationen som kan bekæmpe antiinflammation i kroppen samt cellulitis på kroppen.
Der er ikke tale om en ny behandling, den blev opfundet i 1978 af en japansk læge, som med stor succes behandlede sine patienter med kuldebehandling mod ledde- muskel- samt slidgigt. Behandlingen er også meget kendt for at virke effektivt på sportsskader, sene- og muskelskader.
Behandlingen er hurtigt overstået og tager ikke mere end 3 minutter når man får en Cryobehandling på hele kroppen. Behandlingen vil blive udført under opsyn og man har top, shorts, støvler og handsker på. Som bonus forbrænder man ca. 500-1.000 kalorier på en enkelt behandling.
Ved en Cryobehandling kan man også arbejde lokalt (se også cryoterapi), så hvis man f.eks. gerne vil arbejde på sin dobbelthage, så kan man også det.
Søg blandt alle landets klinikker og find en klinik i nærheden af dig. der tilbyder Cryobehandling.

Viser 1 - 3 af 3
Well-Come Spa By Amazing Space
0.00
Philip Heymanns Allé 17, 1. sal
2900 Hellerup
Well-Come Spa By Amazing Space er beliggende centeret Waterfront i Hellerup. Her træder man ind i en oase hvor duft, lyd, lys, følelse og smag harmoniserer med naturens elementer.
·

·
Beyond SkinCare
0.00
Ordrupvej 61E
2920 Charlottenlund
Beyond Skincare er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende på Ordrupvej i Charlottenlund. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Bellissimo Hudplejeklinik
0.00
Ølbycenter 65
4600 Købe
Bellissimo Hudplejeklinik er beliggende på Ølbycenter i Køge og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·