Deep Sea Cosmetics

Hudplejeserien består af en unik formel baseret på en blanding af stærkt koncentrerede mineraler, vitaminer, mudder fra det døde hav, peptider, antioxidanter, naturlige olier og urte-ekstrakter, som alle har vist sig at have en foryngende, genopbyggende, beskyttende og antioxidativ effekt på huden. Vandet i det døde hav består af mere end 60 forskellige mineraler i variabel koncentration. Her er det især værd at nævne: kalium, natrium, magnesium, bromid, klor og calcium, som alle er ekstremt høje i deres koncentration, hvilket hurtigt viser imponerende resultater. Huden bliver effektivt beskyttet, fugtet og fornyet, hvilket giver en blødere, smidigere og mere strålende hud.

Deep Sea Cosmetics er en serie, der har specialiseret sig i at fremstille nogle af nutidens mest nyskabende og luksuriøse antiage hudplejeprodukter på markedet. Deep Sea Cosmetics benytter sig af den avancerede og revolutionerende Hexalin teknologi, en teknologi der kan bremse hudældningstegn samt forebygge og reducere rynker.

Hudplejeserien er nænsom og mild og helt uden:
– Parabener
– Parfume
– Alkohol
– Potentielt skadelige tilsætningsstoffer

Når Deep Sea Cosmetics udvælger ingredienser til deres produkter, benytter de kun dem der har gennemgået grundig test og som er anerkendt af hudlæger for deres virksomme og gavnlige effekt. En unik formel i produkterne, baseret på en blanding af højkoncentrerede mineraler, vitaminer, mudder fra det døde hav, peptider, antioxidanter, naturlige olier og urte-ekstrakter, som alle har vist sig at have en foryngende, genopbyggende, beskyttende og antioxidativ effekt på huden. Disse enestående ingredienser som er videnskabeligt dokumenterede for deres effekt, hjælper med at styrke og beskytte huden, og få genoprettet dens naturlige fugtbalance. Hermed forbedres hudens struktur og udseende, så den fremstår yngre og mere smidig og glansfuld.
Deep Sea Cosmetics er miljøbevidste og har derfor valgt at fremstille al emballage af naturvenligt og 100% genanvendeligt materiale og produkterne er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Deep Sea Cosmetics har med deres produkter, formået at skabe en naturlig hudplejeserie, der forsinker hudens naturlige aldringsproces. Nøglen til dette er, at bevare huden velhydreret og opretholde kollagen og elastinstrukturen i huden, der giver fylde og elasticitet. Hudplejeprodukterne forhandles af hudplejeklinikker samt SPA’s, hvor der altid vil være kompetent personale, der giver en personlig og professionel rådgivning.

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.