Dermalogica

Når Dermalogica møder huden, er hudens velbefindende redefineret på ny. Dermalogica anvender kun de bedste ingredienser i deres produkter og er non-comedogene, det vil sige de ikke tilstopper porerne med mineralske olier eller lanolin. Dermalogica er velegnet til alle hudtyper og tilstande, eftersom produkterne ikke indeholder hverken irriterende kunstige farve- eller duftstoffer, udtørrende S.D. alkohol eller formaldehyd.
Dermalogica historien begyndte i Los Angeles 1983, hvor Jane Wurwand en britisk hudterapeut, ny for den amerikanske hudplejeindustri, fandt at kosmetologers videreuddannelse indenfor professionel krops- og hudpleje, var storset ikke eksisterende i USA. Jane iværksatte sin nye efteruddannelse og åbnede kort efter i et lille undervisningslokale i Marina del Rey, Californien, under navnet The International Dermal Institute (IDI). Her inviterede hun licenserede hudterapeuter til hands-on efterudannelse, der skulle gøre dem mere konkurrencedygtige i branchen. Idag er uddannelsen betragtet som værende en af de mest anerkendte efteruddannelser indenfor krops- og hudplejeterapi, med mere end 37 skoler på verdensplan.
Tre år senere i 1986, blev Dermalogica født. Formålet med serien var at forbedre hudens sundhed og at de kun forhandlet af kvalificerede hudplejespecialister, uddannet fra The International Dermal Institute. Visionen om at lave en produktserie helt fri fra skadelige eller allergifremkaldende ingredienser, var en realitet. Produkterne fremstilles i USA, men forhandles og er førstevalget blandt forbrugere og hudspecialister verden over.

Viser 1 - 10 af 65
Face Up Skincare
0.00
Nygade 7, 1. sal
1164 København K
Hos Face Up Skincare er de specialiseret indenfor ansigtsbehandlinger og diamant hudslibninger, men du kan få lavet alt fra manicure, pedicure, vipper, bryn, Shellac, voks behandlinger og permanent hårfjerning.
·

·
Mens Room
0.00
H.C Andersens Boulevard 47, st. th.
1553 København
Mens Room ligger centralt i København ved langebro og er som navnet siger så fint en klinik, hvor mænd kan komme og pleje der ydre skønhed – faktisk den første hudplejeklinik kun for mænd.
·

·
Sakimo
0.00
Nansensgade 39
1366 København K
Sakimo ligger i det charmerende Nansensgade kvarter i København, hvor du træder ind i en inspirerende og afslappende oase og får en følelse af totalt velvære, fra du kommer til du går.
·

·
Time4u
0.00
Worsaaesvej 24
1972 Frederiksberg C
Klinikken ligger på Worsaaesvej centralt på Frederiksberg, og hos klinik Time4u er nøgleordet høj kvalitet og kunden i fokus.
·

·
Differenz
0.00
Frederiksberg Alle 44
1820 Frederiksberg C
Klinik Skin Differenz ligger på den smukke Frederiksberg Allé på Frederiksberg. Indehaver Tina Jensen er en af de kosmetologer, der har været længst i branchen.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Beauty By Broe
0.00
Godthåbsvej 51
2000 Frederiksberg
Beauty By Broe er ikke kun en skønhedsklinik, men en helt anden indgangsvinkel til hudpleje. Med personlig behandling og klienten i fokus, arbejdes der hen imod en sund hud i balance.
·

·
Hudpleje.dk
0.00
Nordre Fasanvej 44
2000 Frederiksberg
Hudpleje.dk tilbyder skønhedsbehandlinger både til ham og hende. Klinikken har eksisteret siden 1997 og ligger centralt på Frederiksberg.
·

·
Beauty Flowers Hudpleje
0.00
Frederikssundsvej 168
2700 Brønshøj
Beauty Flowers Hudpleje er en klinik med autoriserede og lægeeksaminerede kosmetologer som ligger på Frederikssundsvej i Brønshøj. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·