Dermaroller

Et lille redskab med stor effekt! Hvis du døjer med problemer som akne ar, rynker brandskader, ældet hud, strækmærker, eller du oplever at din hud ældes mere end du synes om, efterhånden som du bliver ældre, kan du på en nem men samtidig effektiv måder til at forbedre hudens tilstand, med dette innovative behandlingsredskab.

Dermaroller® skaber mærkbare resultater på kort tid. Ved hjælp af små fine nåle kan rullen stimulere cellefornyelsen, hvilket bevirker at huden ser yngre og mere frisk ud. Når man ruller med Dermaroller over huden, vil der skabes tusindvis af mikroskopiske huller. Gennem hullerne optages serum endnu bedre og huden begynder nu sin helingsproces, indefra. Rullen laver små ’kanaler’ i huden og snyder derfor huden til at tro at der er sket en skade. Dette bevirker at huden aktiveres og danner nye hudceller for at reparere. Der dannes ny fin hud, der skubber til kollagen processen, hvilket forstærker huden med tiden.

Fordelene ved microneedling er at rullen sammen med serum kan forny hudens struktur og udseende og derved forbedre dens udstråling og glød. Behandlingen har en opstrammende effekt på både krop og ansigt og kan derudover fjerne ar, strækmærker og minimere appelsinhud. Sammen med serum, kan rullen hjælpe med at reparere solskader, lysne og reducerer akne ar, udjævne pigment og farveforskelle i huden samt minimere forstørrede porer. Man kan ved at rulle huden med Dermaroller®, desuden forbedre cellefornyelsen og derved optagelsen af næring i huden generelt samt forbedre optagelsen af sine hudplejeprodukter.

Dermaroller® til hjemmebrug eller behandling på klinik, er den mest effektive måde at forbedre hudens tilstand. Huden vil altid være i en aldringsproces, men med Dermaroller® behandling, kan man bremse den negative udvikling.

OBS: Dermaroller® Collagen Induction Therapy behandling udføres udelukkende af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte klinikker – det er kundens garanti for sikkerhed og kvalitet i behandlingen. Den originale Dermaroller® fås udover den medicinske også i en modificeret udgave til supplerende hjemmebrug. Dermaroller® er udviklet og patenteret i Tyskland.

Viser 1 - 10 af 24
0.00
Fortunstræde 1, st. th.
1065 København K
CosmeCare er en professionel hud- og kropsplejeklinik i hjertet af København. Med flotte omgivelser, hyggelig atmosfære og fantastiske behandlinger, er du i trygge hænder.
·

·
0.00
Østergade 26C, 2. sal
1100 København K
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, og specialet er blandt andet hud, akne, rosacea og antiage.
·

·
0.00
Ny Østergade 5, 2. sal
1101 København K
Holistic Beauty er en hudplejeklinik, der ligger placeret i hjertet af København kun 3 min. gang fra Kongens Nytorv. Her bliver der lagt vægt på avanceret hudpleje og luksuriøse spa behandlinger til både krop og sjæl.
·

·
0.00
Gl. Kongevej 163
1850 Frederiksberg C
Klinik Greenskin er beliggende på Gl. Kongevej på Frederiksberg og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
0.00
Viborggade 4
2100 København Ø
Hos Klinik BodyImage, beliggende i hyggelige Viborggade på Østerbro, tilbyder vi de nyeste behandlinger indenfor ansigts- og kropspleje. Henriette Knudsen søger hele tiden de bedste behandlinger og produkter, for at give dig de bedste muligheder.
·

·
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
0.00
Stationsporten 7
2620 Albertslund
Klinik Solva Face & Body i Albertslund  tilbydes en bred vifte af velvære og skønhedsbehandlinger. Klinikken har specialiseret sig i kosmetisk- og velvære behandlinger.
·

·
0.00
Greve Strandvej 36
2670 Greve
Velkommen til Hudplejecentret. Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler.
·

·
0.00
Egedal 3
2690 Karlslunde
Hudlægens Kosmetiske Klinik har fungeret som hudlægeklinik siden 2001 og er derudover specialister i kosmetiske behandlinger.
·

·