Dermatude

Dermatude behandling er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang. Denne behandlingsmetode kendes også under betegnelsen ‘Microneedling’. En pen med nåle, der er op til 0,5 mm lange, prikker mikroskopiske huller i huden, som starter hudens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen. Samtidig med den mekaniske stimulering presses et tilpasset serum ind i huden under behandlingen. Serumet optages op til 80 gange bedre end ved almindelig påføring. Derved opnås maksimum effekt af behandlingen. En Dermatude behandling reducerer: Ar, rynker specielt om øjne, overlæbe, hals eller bryst, fine linjer og rynker, grove porer, solskader, pigmentproblemer og strækmærker. Anbefales som kurforløb.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 10 af 12
Helle Kjær Wellness
0.00
Skindergade 43, 3. tv.
1159 København K
Helle Kjær Wellness er beliggende i Skindergade i hjertet af Købehavn og her har indehaver Helle Kjær skabt et univers med ro og forkælelse, der er tilpasset til den enkelte kundes behov og ønsker.
·

·
Fersling Skønhedsklinik
0.00
Gammel Kongevej 33A
1610 København V
Louise Fersling, kosmetolog og ejer af Fersling skønhedsklinikken, byder sammen med kosmetolog Sanne Lindblad, velkommen. Målet er, at du som kunde hos Klinik Louise Fersling, føler sig godt tilpas under behandlingen hver gang.
·

·
Copenhagen Stylebar
0.00
Adelgade 106
1304 København K
Copenhagen Stylebar er beliggende på Adelgade i hjertet af København. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger med produkter fra det professionelle hudplejemærke Nimue.
·

·
Lotus Skin Purify
0.00
Frederikssundsvej 381
2700 Brønshøj
Lotus Skin Purify er en hudplejeklinik, der er placeret i Brønshøj. Klinikken tilbyder professionelle og målrettede ansigtsbehandlinger med en effektiv massage teknik.
·

·
Facia Beauty
0.00
Lindegårdsvej 39
2920 Charlottenlund
Klinik Facia Beauty er den eneste autoriserede myCODAGE klinik i Danmark. Med myCODAGE får man fremstillet en unik og skræddersyet serum.
·

·
Clever Skincare
0.00
Hørsholm Hovedgade 26, 2. sal
2970 Hørsholm
Clever Skincare er en skønhedsklinik for hudbehandling beliggende i Hørsholm. Den professionelle kosmetolog/skønhedsklinik er placeret i rolige omgivelser med fokus på kvalitet og resultat.
·

·
Beauty By Louise
0.00
Trekroner Centervej 75B
4000 Roskilde
Klinik Beauty By Louise er beliggende i Roskilde og her tilbydes et udvalg af skønheds- og velvære behandlinger. Beauty by Louise blev grundlagt i Roskilde af kosmetikeren Louise Karlsgaard Rabe.
·

·
Roskilde Skønhedsklinik
0.00
Skomagergade 26, 1. tv.
4000 Roskilde
Roskilde Skønhedsklinik ligger i hjertet af Roskilde på Skomagergade, kun et stenkast fra Roskilde Domkirke i den hyggelige gågade.
·

·
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter
0.00
Helsingørsgade 24F
3400 Hillerød
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter ligger placeret på Helsingørgade i Hillerød og har eksisteret i godt 16 år. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og makeup.
·

·
K4Care
0.00
Kelleris Høj 13
3060 Espergærde
Klinik K4Care er beliggende på Kelleris Høj i Espergærde og tilbyder alt indenfor velvære for krop og sjæl.
·

·