Detox

En Detox behandling anbefales til dig, der gerne vil udrense din hud for gifts- og affaldsstoffer. Det kan være svært helt at undgå giftstoffer i hverdagen, der findes i fx tobak, alkohol, tilsætningsstoffer, farvestoffer, pesticider, sprøjtemidler og luftforurening. Alle disse giftstoffer kan forplante sig i vores celler. Og selvom vores krop har 5 udrensnings kanaler, behøver den ekstra hjælp til at få udrenset. En Detox behandling skaber ro, styrke og balance i huden og er særdeles udrensende. Den er også velegnet hvis du har tilstoppede porer på fx næse eller hage eller hvis din hud er sart, har let til rødme eller irritationsknopper.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 5 af 5
Mynthe – Økologisk Hudplejeklinik

0.00
Vesterbrogade 43, 1. th.
1620 København V
Mynthe er en økologisk hudplejeklinik, hvor skønhed, velvære og rene produkter er i højsæde. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Skønheds Eksperten
0.00
Silkeborgvej 231
8230 Åbyhøj
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser.
·

·
Signe Bro
0.00
Møllegade 69
8660 Skanderborg
Signe Bro - Klinik for muskel- og kranio Sacral terapi er beliggende på Møllegade i Skanderborg og ejes og drives af Signe Bro.
·

·
Hotel Vejlefjord Kur & Spa
0.00
Sanatorievej 26
7140 Stouby
Hotel Vejlefjord Kur & Spa er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Et ophold på Hotel Vejlefjord, er en oplevelse for krop og sjæl.
·

·
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·